Adriano mai are însă un vis. Să-l vadă din nou pe Guardiola pe banca Barcelonei.

Visul Barcelonei, Pep și Messi

"Nu știu nimic despre Leo, tot ce știu e că mai sunt 3 meciuri, nimic altceva, dar sper că Messi va rămâne. Ar fi un vis ca Pep să se întoarcă la Barca, un vis al fanilor și al celor din club. Când Pep a plecat, el avea nevoie să schimbe ceva, dar acum ușa e deschisă la Barcelona, fără niciun dubiu.
Liga
O legendă a Barcelonei crede că Messi se poate întoarce din vară la echipă. Anunţul făcut
06/01/2022 LA 08:51
Este unul dintre cei mai buni antrenori pe care i-am avut. Sper că se va întoarce și va bucura lumea", a spus Adriano pentru RAC1, citat de goal.com.

Despre decizia lui Neymar

"Nu știu dacă Neymar a ales corect să meargă la Paris, nu e ușor să pleci de la Barcelona. El a avut de ales și în momentul când a plecat i-am dorit tot binele. Dacă a prelungit contractul, înseamnă că se simte bine acolo.
E păcat că Messi și Neymar nu vor juca împreună din nou. Sunt doi dintre cei mai buni jucători pe care i-am avut, alături de Suarez.", a adăugat Adriano.

Neymar, la PSG până în 2025

"Sunt foarte fericit pentru că am semnat un nou contract cu PSG până în 2025. Adevărul este că sunt foarte bucuros pentru că voi mai petrece patru ani, aici, la Paris, dar și pentru că voi face parte în continuare din acest proiect.
Îmi doresc noi trofee cu echipa. A contat pentru mine întreaga atmosferă de aici, colegii, ceilalți oameni din club, dar mai ales antrenorul, care este unul extrem de valoros.
Sigur, golurile mele, de când am venit la PSG, au ajutat să pună echipa în rândul grupărilor de top, dar am creat împreună un grup care a învățat să joace în Champions League. Sunt convins că împreună putem reuși. Mă bucur că fac parte din istoria acestui club și-mi doresc să mai realizăm lucruri mari împreună”, a spus Neymar.
Liga
Xavi, despre viitorul lui Dembele pe Camp Nou: "Situaţia stă în felul următor"
04/01/2022 LA 14:26
Liga
Laporta, întrebat despre transferul lui Haaland la Barcelona. Anunțul președintelui catalanilor
03/01/2022 LA 17:29