Adriano mai are însă un vis. Să-l vadă din nou pe Guardiola pe banca Barcelonei.

Visul Barcelonei, Pep și Messi

"Nu știu nimic despre Leo, tot ce știu e că mai sunt 3 meciuri, nimic altceva, dar sper că Messi va rămâne. Ar fi un vis ca Pep să se întoarcă la Barca, un vis al fanilor și al celor din club. Când Pep a plecat, el avea nevoie să schimbe ceva, dar acum ușa e deschisă la Barcelona, fără niciun dubiu.
Liga
Barcelona a aprobat bugetul pentru 2021-2022: 765 milioane de euro
IERI LA 14:30
Este unul dintre cei mai buni antrenori pe care i-am avut. Sper că se va întoarce și va bucura lumea", a spus Adriano pentru RAC1, citat de goal.com.

Despre decizia lui Neymar

"Nu știu dacă Neymar a ales corect să meargă la Paris, nu e ușor să pleci de la Barcelona. El a avut de ales și în momentul când a plecat i-am dorit tot binele. Dacă a prelungit contractul, înseamnă că se simte bine acolo.
E păcat că Messi și Neymar nu vor juca împreună din nou. Sunt doi dintre cei mai buni jucători pe care i-am avut, alături de Suarez.", a adăugat Adriano.

Neymar, la PSG până în 2025

"Sunt foarte fericit pentru că am semnat un nou contract cu PSG până în 2025. Adevărul este că sunt foarte bucuros pentru că voi mai petrece patru ani, aici, la Paris, dar și pentru că voi face parte în continuare din acest proiect.
Îmi doresc noi trofee cu echipa. A contat pentru mine întreaga atmosferă de aici, colegii, ceilalți oameni din club, dar mai ales antrenorul, care este unul extrem de valoros.
Sigur, golurile mele, de când am venit la PSG, au ajutat să pună echipa în rândul grupărilor de top, dar am creat împreună un grup care a învățat să joace în Champions League. Sunt convins că împreună putem reuși. Mă bucur că fac parte din istoria acestui club și-mi doresc să mai realizăm lucruri mari împreună”, a spus Neymar.
Liga
E gata! S-a terminat calvarul pentru Ansu Fati
16/09/2021 LA 17:40
Liga
Laporta pare decis să îl dea afară pe Koeman. Cele două nume aflate pe lista de posibili înlocuitori
15/09/2021 LA 12:14