Articol scris de Romeo Ene
Minutele puţine pe care le-a primit de-a lungul sezonului, coroborate cu confirmarea rămânerii lui Koeman pe Camp Nou şi din sezonul viitor, l-au determinat pe Pjanic să-şi caute echipă, potrivit Marca.
Liga
Barcelona renunță la 9 fotbaliști! Depay și De Jong, printre cei care vor pleca în această vară
10/05/2022 LA 05:01
Juventus, interesată de un împrumut
Gazzetta dello Sport relatează că Juventus studiază acum opţiunea de a-l readuce pe bosniac la Torino, sub formă de împrumut. Massimiliano Allegri l-a antrenat pe mijlocaş în prima sa perioadă ca antrenor al ’’bătrânei doamne’’, şi are o părere foarte bună despre el, ţinând cont că Juve a câştigat titlul în fiecare dintre cele trei sezoane în care cei doi au lucrat împreună.
Pjanic a evoluat în 30 de meciuri pentru catalani în acest sezon, dar în doar 13 a fost titular, lucru care l-a nemulţumit pe jucător: ’’Sezonul acesta m-a lăsat cu un gust amar şi cu întrebări care au nevoie de răspunsuri’’, a postat jucătorul pe reţelele de socializare cu câteva zile în urmă.
Prin urmare, Pjanic ar fi mai mult decât dispus să se întoarcă la o echipă unde era om de bază, dar şi foarte apreciat pentru evoluţiile sale. Oficialii "Bătrânei Doamne" nu ar spune "pas" acestei mutări, ținând cont că echipa a avut de suferit sezonul trecut pe linia de mijloc, după ce i-a dat drumul fotbalistului considerat "creierul echipei".
Fotbalistul este dorit și la Inter, milanezii apreciind faptul că Pjanic cunoaște foarte bine fotbalul italian.
Rămâne de văzut dacă vreun club va fi dispus să-i plătească cel puțin 60 de milioane de euro Barcelonei, sumă pe care catalanii au achitat-o vara trecută în schimbul bosniacului. Cea mai probabilă variantă este aceea ca Pjanic să fie inclus într-un schimb de jucători, la Juventus fiind destule opțiuni interesante pentru un astfel de barter.
Liga
Vedetele Barcelonei au clauze uriașe de reziliere! Cifrele, dezvăluite de jurnaliștii din Spania
27/04/2022 LA 12:23
Fotbal
Allegri, acord să preia Real Madrid, înainte să meargă la Juventus! De ce s-a răzgândit italianul
31/03/2022 LA 13:26