Articol scris de Romeo Ene
Minutele puţine pe care le-a primit de-a lungul sezonului, coroborate cu confirmarea rămânerii lui Koeman pe Camp Nou şi din sezonul viitor, l-au determinat pe Pjanic să-şi caute echipă, potrivit Marca.
Fotbal
Napoli - Juventus 2-1. Torinezii sunt pe 16, fără victorie în Serie A. Reacția lui Allegri
11/09/2021 LA 19:53
Juventus, interesată de un împrumut
Gazzetta dello Sport relatează că Juventus studiază acum opţiunea de a-l readuce pe bosniac la Torino, sub formă de împrumut. Massimiliano Allegri l-a antrenat pe mijlocaş în prima sa perioadă ca antrenor al ’’bătrânei doamne’’, şi are o părere foarte bună despre el, ţinând cont că Juve a câştigat titlul în fiecare dintre cele trei sezoane în care cei doi au lucrat împreună.
Pjanic a evoluat în 30 de meciuri pentru catalani în acest sezon, dar în doar 13 a fost titular, lucru care l-a nemulţumit pe jucător: ’’Sezonul acesta m-a lăsat cu un gust amar şi cu întrebări care au nevoie de răspunsuri’’, a postat jucătorul pe reţelele de socializare cu câteva zile în urmă.
Prin urmare, Pjanic ar fi mai mult decât dispus să se întoarcă la o echipă unde era om de bază, dar şi foarte apreciat pentru evoluţiile sale. Oficialii "Bătrânei Doamne" nu ar spune "pas" acestei mutări, ținând cont că echipa a avut de suferit sezonul trecut pe linia de mijloc, după ce i-a dat drumul fotbalistului considerat "creierul echipei".
Fotbalistul este dorit și la Inter, milanezii apreciind faptul că Pjanic cunoaște foarte bine fotbalul italian.
Rămâne de văzut dacă vreun club va fi dispus să-i plătească cel puțin 60 de milioane de euro Barcelonei, sumă pe care catalanii au achitat-o vara trecută în schimbul bosniacului. Cea mai probabilă variantă este aceea ca Pjanic să fie inclus într-un schimb de jucători, la Juventus fiind destule opțiuni interesante pentru un astfel de barter.
Premier League
Nedved, vicepreședintele lui Juve, era în direct la TV, când Ronaldo a dat golul 2 pentru United
11/09/2021 LA 17:04
Serie A
Juve a recunoscut că l-a ratat pe Haaland "la milimetru". Cum a căzut afacerea
10/09/2021 LA 10:03