Articol sris de Romeo Ene
Fiica lui Simeone a cântat imnul lui Atletico şi i-a luat locul tatălui său în cadrul interviului de după cucerirea titlului, moment ce a fost extrem de savurat atât de Simeone, cât şi de reporteri.
Premier League
Aston Villa a mai pus ochii pe un star din Spania! Cine este fotbalistul pentru care insistă Gerrard
ACUM 29 MINUTE

Imnul lui Atletico, cântat de fiica lui Simeone

Cele două fetiţe ale lui Simeone s-au strecurat în interviul pe care îl acorda antrenorul campioanei Spaniei după câştigarea titlului, iar mai întâi a venit Valentina, pe care a luat-o în braţe chiar antrenorul lui Atletico, iar ulterior Francesca, care a stat în braţele lui Juanma Castano, reporterul care îi adresa lui Simeone întrebările.
În timp ce tatăl său încerca să răspundă la întrebările adresate de jurnalist, fetele l-au apucat de cravată şi i-au pus câteva întrebări, intervenind în timpul interviului, spre deliciul celor prezenţi. Cu toate acestea, cel mai emoţionant, dar în acelaşi timp distractiv moment a venit când Cholo Simeone i-a cerut Francescăi să cânte imnul clubului pe care îl antrenează. Auzind această dorinţa, fetiţa nu a stat pe gânduri şi a luat microfonul pentru a deveni vedeta serii. Francesca a intonat versurile imnului trupei lui Simeone fără greşeală, atrăgând numai zâmbete, dar şi mândria tatălui său într-un moment de neuitat.

Atletico Madrid, campioană în Spania

Atletico Madrid este din nou campioana Spaniei. Echipa din capitala Spaniei a învins-o cu 2-1 pe Real Valladoid și a cucerit astfel titlul în La Liga pentru prima oară din 2014, acesta fiind al 11-lea titlu din istoria echipei.
"Primele senzații pe care le simt sunt legate de faptul că a fost un an dificil. Au decedat suporteri ai lui Atletico Madrid în această perioadă, în acest an, acest truimf este cu totul diferit. Cred că era unul dintre cei mai buni ani în care puteam să triumfăm", a declarat Simeone după victoria muncită din ultima etapă. Atletico s-a impus 2-1 la Valladolid. Luis Suarez a fost, din nou, eroul victoriei obținută de Atletico. La primul sezon pe Wanda Metropolitano, uruguayanul a reușit 21 de goluri și a plâns la final.
Liga
O legendă a Barcelonei crede că Messi se poate întoarce din vară la echipă. Anunţul făcut
06/01/2022 LA 08:51
Serie A
Juve îi dă drumul lui Morata, dar vrea alt star de la Atletico Madrid
04/01/2022 LA 13:28