Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Momente de panică pe Camp Nou! Araujo, transportat de urgenţă la spital, în timpul meciului cu Celta

Cristian Mihală

Publicat 11/05/2022 la 08:12 GMT+3

Ronald Araujo le-a oferit o sperietură groaznică fanilor prezenți pe Camp Nou aseară, la Barcelona - Celta 3-1. Fundașul uruguayan a fost transportat la spital, după ce s-a ciocnit cap în cap cu Gavi, coechipierul său.

Ronald Araújo, evacuado en ambulancia durante el Barcelona-Celta

Credit imagine: EFE

Momente de liniște absolută pe cel mai mare stadion din Europa, în minutul 60 al confruntării Barcelona - Celta. Ronaldo Araujo și Gavi s-au ciocnit violent, cap în cap. Dacă mijlocașul nu a ieșit atât de șifonat după coliziune, Araujo și-a pierdut pentru câteva momente cunoștința.
Ambulanța și-a făcut imediat loc pe teren și l-a transportat pe fundașul sud-american la spital, dar, din fericire, acesta se află în afara oricărui pericol.
"Jucătorul primei echipe, Ronald Araujo, are o comoție cerebrală și a fost transferat la spital pentru a i se face analize suplimentare", a anunţat Barcelona.
Conform Mundo Deportivo, fundaşul e conştient, iar starea lui a fost una bună încă dinainte ca ambulanţa să părăsească Camp Nou. Totuşi, fiind vorba de o lovitură la cap, procedura e clară: orice fotbalist trebuie dus la spital pentru investigaţii suplimentare.
CITEŞTE ŞI:

Barcelona şi-a asigurat, în proporţie mare, locul 2 în La Liga

În ceea ce priveşte jocul propriu-zis, catalanii nu au avut nicio problemă să obţină victoria, Depay şi dubla lui Aubameyang rezolvând rapid meciul. Trebuie notat că "mister assist", Ousmane Dembele, a mai dat două pase decisive, arătând încă o dată cât de important e pentru Barcelona, în acest final de sezon. Conducerea blaugrana încă speră să îi prelungească înţelegerea scadentă în vară fotbalistului pentru care a plătit, cu tot cu bonusuri, peste 130 de milioane de euro.
Mai trebuie precizat că scorul final, 3-1, a fost stabilit de Iago Aspas, un adevărat "coşmar" al Barcelonei, acesta marcând al 9-lea său gol în poarta catalanilor.
Calificată în Champions League încă de etapa trecută, după succesul in-extremis de pe terenul lui Betis (2-1, cu gol în minutul 90+4), formaţia lui Xavi pare să îşi fi securizat, odată cu succesul de aseară, locul secund în campionat. În ceea ce o priveşte pe Celta, aceasta e rămasă de mult fără obiectiv, ocupând un liniştitor loc 11 în La Liga.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo