În sezonul 2021/22, Barcelona va evolua, în meciurile din deplasare, într-un echipament de culoare mov. Noua ținută a fost prezentată oficial pe 15 iulie, nuanța aleasă luându-i prin surprindere pe fani, cu atât mai mult cu cât movul este una dintre culorile marii rivale, Real Madrid.
Catalanii au precizat că alegerea culorii s-a făcut pe baza faptului că movul este reprezentativ pentru mișcarea feministă, față de care Barcelona vrea să-și exprime susținerea. "Mai mult decât încurajare. Mai mult decât un echipament. Mai mult decât un club", a fost unul dintre mesajele postate pe conturile de socializare.
Cupa Mondială FIFA
The Times, anunț uriaș: Leo Messi pleacă de la PSG după Cupa Mondială
ACUM 15 ORE

Messi va continua la Barcelona

În ultimele zile, fanii catalanilor au primit și alte vești importante. Presa din Spania a anunțat că Messi a ajuns la un acord pentru a semna un nou contract cu Barcelona. Conform celor de la Mundo Deportivo, oficialii clubului blaugrana au găsit cea mai bună variantă pentru a-i putea oferi o nouă înțelegere lui Messi, anunțul oficial despre semnarea noului contract fiind așteptat în foarte scurt timp.
Potrivit sursei citate, Joan Laporta i-a propus lui Messi un contract pe 5 ani. Cel mai probabil, însă, argentinianul va juca doar până în 2023 pe Camp Nou, după care va pleca în MLS pentrru a-și încheia cariera.
După despărțirea de Barcelona, Messi va avea rolul de ambasador al clubului și își va încasa salariul în continuare, până în 2026. Astfel, salariul pe care Laporta dorea să i-l ofere lui Messi pentru 2 ani, se va împărți pe durata a 5 ani, în aceste condiții limita salarială impusă de La Liga nefiind depășită.
Cupa Mondială FIFA
Messi și-a liniștit fanii în privința unei posibile accidentări. Ce a spus despre meciul cu Mexic
ACUM 19 ORE
Cupa Mondială FIFA
Uluitor: ce viteză a atins șutul lui Messi din meciul cu Mexic! Reacția presei din Argentina
ACUM O ZI