Articol scris de Andrei Bobeică
De atunci, atacantul francez al lui Real Madrid joacă cu un bandaj la mână și a refuzat operația. Pentru a se vindeca, Benzema nu poate scăpa de intervenția chirurgicală.

Benzema nu se operează pentru a nu-i lipsi lui Real Madrid

Liga
Punct final în La Liga. Villarreal prinde UEFA Conference League după succesul de pe Camp Nou
22/05/2022 LA 21:51
Marca a scris încă de când s-a accidentat atacantul că amână operația pentru 3 săptămâni cel puțin, dar s-a ajuns la 2 ani. Francezul a tot refuzat operația pentru că ar trebui să lipsească aproximativ două luni de pe teren, astfel că a tot amânat acest lucru.
Benzema știe că este cel mai important fotbalist al lui Real Madrid și nu a vrut să-și lase echipa fără serviciile sale o perioadă îndelungată.
Karim Benzema a fost pe teren pentru "Los Blancos" la doar 6 zile după ce își fracturase degetul.
Într-o situație similară a fost și Jamie Vardy, atacantul lui Leicester, în sezonul când "vulpile" au cucerit titlul în Premier League

Benzema, omul meciului cu Celta Vigo

Francezul a marcat o dublă pentru Real Madrid în meciul din această seară, contra Celtei Vigo, iar spaniolii au câștigat cu 3-1 în deplasare. Și Asensio a marcat pentru Real.
Cu aceste reușite, Benzema a ajuns la cota 186 în La Liga, depășindu-l pe David Villa (184) și urcând pe locul 12 ăn topul celor mai buni marcatori din istoria campionatului spaniol. Lider în acest clasament este Leo Messi, cu 465 de goluri, urmat de Cristiano Ronaldo (311).
Liga
Decizia categorică luată de Florentino Perez după ce Mbappe l-a lăsat cu ochii în soare
21/05/2022 LA 13:24
Liga
Marca: Real Madrid tremură pentru prima oară pentru Kylian Mbappe. Ce s-a întâmplat
20/05/2022 LA 05:57