Articol scris de Andrei Bobeică
De atunci, atacantul francez al lui Real Madrid joacă cu un bandaj la mână și a refuzat operația. Pentru a se vindeca, Benzema nu poate scăpa de intervenția chirurgicală.

Benzema nu se operează pentru a nu-i lipsi lui Real Madrid

Liga
Final de coșmar: Ansu Fati, în lotul Barcelonei după 10 luni
ACUM 6 ORE
Marca a scris încă de când s-a accidentat atacantul că amână operația pentru 3 săptămâni cel puțin, dar s-a ajuns la 2 ani. Francezul a tot refuzat operația pentru că ar trebui să lipsească aproximativ două luni de pe teren, astfel că a tot amânat acest lucru.
Benzema știe că este cel mai important fotbalist al lui Real Madrid și nu a vrut să-și lase echipa fără serviciile sale o perioadă îndelungată.
Karim Benzema a fost pe teren pentru "Los Blancos" la doar 6 zile după ce își fracturase degetul.
Într-o situație similară a fost și Jamie Vardy, atacantul lui Leicester, în sezonul când "vulpile" au cucerit titlul în Premier League

Benzema, omul meciului cu Celta Vigo

Francezul a marcat o dublă pentru Real Madrid în meciul din această seară, contra Celtei Vigo, iar spaniolii au câștigat cu 3-1 în deplasare. Și Asensio a marcat pentru Real.
Cu aceste reușite, Benzema a ajuns la cota 186 în La Liga, depășindu-l pe David Villa (184) și urcând pe locul 12 ăn topul celor mai buni marcatori din istoria campionatului spaniol. Lider în acest clasament este Leo Messi, cu 465 de goluri, urmat de Cristiano Ronaldo (311).
Liga
Minciuna care a ajuns la urechile lui Xavi. Ce crede că a i-a spus Guardiola lui Laporta despre el
ACUM 7 ORE
Liga
"Impotenta Barcelona", doar egal la Cadiz. Decizia lui Laporta în privința lui Koeman
IERI LA 04:42