Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mundo Deportivo anunţă, pe prima pagină, că Xavi i-a cerut lui Laporta 8 transferuri

Cristian Mihală

Publicat 12/05/2022 la 10:13 GMT+3

Mundo Deportivo anunţă azi, pe prima pagină, că Xavi e gata de o adevărată revoluţie la Barcelona. Tehnicianul catalan vrea nu mai puţin de 8 jucători în fereastra de transferuri din vară.

Dembele con Xavi

Credit imagine: Getty Images

Barcelona îşi va da "restart" în această vară, Laporta urmând a-l susţine pe cât posibil pe Xavi în demersurile sale de a restructura lotul.
Vor fi şi plecări - Dembele e la final de contract, Adama Traore e prea scump pentru a fi transferat definitiv, iar Frenkie de Jong va merge, probabil, la United, pe o sumă de 80 de milioane de euro -, astfel că va fi o vară foarte agitată pe Camp Nou.
Mundo Deportivo a dezvăluit azi că stafful tehnic i-a cerut lui Laporta nu mai puţin de 8 transferuri, având nevoie de întăriri în toate compartimentele, exceptând poarta.
Xavi vrea 8 jucători la Barcelona

Nume importante, aşteptate de Xavi pe Camp Nou

Frank Kessie şi Christensen sunt la final de contract cu Milan, respectiv Chelsea şi vor fi aduşi cu uşurinţă, pe listă existând şi alte nume importante: Robert Lewandowski, Cesar Azpilicueta, Bernardo Silva, Marcos Alonso sunt printre jucătorii pe care Xavi îi vrea pe Camp Nou.
Raphinha, de la Leeds, e alt mare pariu al tehnicianului catalan, iar preţul acestuia ar putea fi unul accesibil dacă Leeds va retrograda. Brazilianul nu va mai putea fi ţinut pe Elland Road, în Championship, astfel că Barcelona va putea să îl ia pe starul brazilian la un preţ de "dumping".
Cum visează Xavi să arate Barcelona din vară:
  • Ter Stegen - Azpilicueta, Christensen, Eric Garcia, Marcos Alonso - Kessie, Busquets, Bernardo Silva - Aubameyang, Lewandowski, Ansu Fati
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo