"Laporta pariază pentru la vară pe semnarea unui atacant și, de asemenea, a unui fundaș central de top", notează Mundo Deportivo.
Haaland a fost identificat de mult timp drept o prioritate pentru Barcelona, dar între timp a devenit o adevărată obsesie pentru Laporta, așa cum notează ibericii.
"Totul pentru Haaland. Aceasta este obsesia pe care președintele Joan Laporta o are pentru viitoarea perioadă de mercato, din vară. Șeful blaugrana e conștient că atacantul norvegian poate aduce cu el avântul de care are nevoie Barça atât pe teren, cât și în afara lui. Să-l semnezi îți dă asigurări sportive, dar te-ar readuce și pe pe harta marilor cluburi, după o perioadă în care clubul a avut frământări financiare", mai notează sursa citată.
Liga
Lewandowski i-a spus lui Xavi ce își dorește pentru a semna cu Barcelona! Ce pretenții are polonezul
20/05/2022 LA 07:40
CITEȘTE ȘI:
CHRIS SUTTON ÎL DISTRUGE PE LUKAKU: "DACĂ AȘ FI TERMINAT UN MECI CU CIFRELE LUI, NU MĂ ÎNTORCEAM LA VESTIAR"

Isak, varianta "B" pentru Barcelona, dacă Haaland nu vine

Haaland nu a dat semne că va opta clar pentru oferta blaugrana, iar șefii de pe Camp Nou sunt oarecum neliniştiţi de ultimele mişcări ale lui Florentino Perez, dar și de informațiile care vin dinspre Premier League, o altă posibilă destinație pentru vârful lui Dortmund.
Ca atare, Laporta are o variantă "B" în Alexander Isak, talentatul atacant de 22 de ani din Suedia, care însă a cam dezamăgit în acest sezon.
Internaționalul nordic a înscris 8 goluri în toate competițiile în acest sezon, în contextul în care stagiunea 2020-2021 fusese mult mai bună, Ibrahimovic desemnându-l urmașul său, chiar dacă cei doi nu se aseamănă ca stil.
Totuși, Isak are un potențial uriaș, iar clubul care îl va achiziționa poate da lovitura. Nu oferă aceleași garanții ca Haaland, un golgheter pur-sânge, dar ar putea să se potrivească mai bine pe filosofia de joc a lui Xavi. Față de norvegian, Isak ar avea și atu-ul că e mult mai ieftin, transferul urmând să o coste pe Barcelona "doar" 40 de milioane de euro.
Premier League
3 cluburi din Premier League, pe urmele unui jucător de la Barcelona! Cine a demarat discuțiile
19/05/2022 LA 07:21
Liga
Barcelona își poate aduce întăriri de la o rivală din La Liga! Jucătorii care i-au fost oferiți
17/05/2022 LA 17:00