Partida Real Madrid - Barcelona 0-4 i-a arătat lui Luka Jovic că nu mai are ce căuta pe Bernabeu. Deși Benzema e accidentat, vârful sârb nu a prins nici măcar un minut, deși formația blanco avea nevoie de întăriri în atac, fiind condusă încă de la pauză cu 2-0.
De altfel, Jovic pare că nu există pentru Ancelotti. Cu toate că Benzema a avut mai multe perioade în care a fost indisponibil în actuala stagiune, vârful adus de la Eintracht a bifat doar 473 de minute în acest sezon. El nu a mai pus piciorul pe teren din 12 februarie, când a evoluat sub un sfert de oră împotriva lui Villarreal.
"Jovic și-a decis deja viitorul", titrează azi Mundo Deportivo, care apoi explică: "Atacantul sârb nu vrea să fie în continuare rezervă eternă și vara aceasta va pleca de la Real Madrid".
Ligue 1
"Real i-ar fi dat un salariu mai mare!" Anunțul incredibil al lui Al-Khelaifi + Mesajul lui Mbappe
ACUM 8 ORE
CITEȘTE ȘI:
CLUBURILE DE TOP DIN EUROPA VIN CU UN NOU PLAN PENTRU REFORMA ÎN LIGA CAMPIONILOR

Jovic vrea la Eintracht, nemții îl vor înapoi

Adus pentru 60 de milioane de euro pe Bernabeu, vârful tânjește la perioada când rupea plasele porților adverse pentru Eintracht.
De altfel, sursa citată notează că formația din Frankfurt este alegerea vârfului, dar trebuie ca și cele două cluburi să fie de acord. Cert e că oficialii grupării din Bundesliga îl vor înapoi, atâta vreme cât pretențiile lui Florentino Perez nu sunt exagerate.
"Să visezi este întotdeauna permis. Păstrăm o relație bună cu Real Madrid și am reușit să obținem o înțelegere potrivită pentru ambele părți. În acest moment, nimeni nu poate spune cu certitudine ce se va întâmpla în vară. Este incredibil de dificil să facem planuri acum, dar ni-l dorim pe Luka aici", spunea de curând Fredi Bobic, directorul sportiv al lui Eintracht Frankfurt.
Conform Mundo Deportivo, de serviciile lui Jovic s-au mai interesat deja Napoli și AC Milan, dar din câte se pare sârbul ar prefera Bundesliga, campionat pe care îl cunoaște foarte bine, unei aventuri în Serie A.
Fotbal
LIVE BLOG Mercato 2022 | Primele mutări importante ale acestei veri! Ce se întâmplă cu Eriksen
ACUM 13 ORE
Liga Campionilor UEFA
Fede Valverde, deranjat de ce a spus Mo Salah despre Real Madrid: "Lipsă de respect!"
ACUM 14 ORE