Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mundo Deportivo: "Jovic și-a decis viitorul!". Unde va evolua, din vară, vârful lui Real Madrid

Cristian Mihală

Publicat 27/03/2022 la 19:27 GMT+3

Luka Jovic (24 de ani) are bagajele pregătite, urmând a se transfera în vară la un club unde să primească șanse să evolueze. Eintracht Frankfurt e alegerea sârbului, fostul său club dând semnale clare că îl vrea înapoi.

Luka Jović w barwach Realu Madryt

Credit imagine: Getty Images

Partida Real Madrid - Barcelona 0-4 i-a arătat lui Luka Jovic că nu mai are ce căuta pe Bernabeu. Deși Benzema e accidentat, vârful sârb nu a prins nici măcar un minut, deși formația blanco avea nevoie de întăriri în atac, fiind condusă încă de la pauză cu 2-0.
De altfel, Jovic pare că nu există pentru Ancelotti. Cu toate că Benzema a avut mai multe perioade în care a fost indisponibil în actuala stagiune, vârful adus de la Eintracht a bifat doar 473 de minute în acest sezon. El nu a mai pus piciorul pe teren din 12 februarie, când a evoluat sub un sfert de oră împotriva lui Villarreal.
"Jovic și-a decis deja viitorul", titrează azi Mundo Deportivo, care apoi explică: "Atacantul sârb nu vrea să fie în continuare rezervă eternă și vara aceasta va pleca de la Real Madrid".
CITEȘTE ȘI:

Jovic vrea la Eintracht, nemții îl vor înapoi

Adus pentru 60 de milioane de euro pe Bernabeu, vârful tânjește la perioada când rupea plasele porților adverse pentru Eintracht.
De altfel, sursa citată notează că formația din Frankfurt este alegerea vârfului, dar trebuie ca și cele două cluburi să fie de acord. Cert e că oficialii grupării din Bundesliga îl vor înapoi, atâta vreme cât pretențiile lui Florentino Perez nu sunt exagerate.
"Să visezi este întotdeauna permis. Păstrăm o relație bună cu Real Madrid și am reușit să obținem o înțelegere potrivită pentru ambele părți. În acest moment, nimeni nu poate spune cu certitudine ce se va întâmpla în vară. Este incredibil de dificil să facem planuri acum, dar ni-l dorim pe Luka aici", spunea de curând Fredi Bobic, directorul sportiv al lui Eintracht Frankfurt.
Conform Mundo Deportivo, de serviciile lui Jovic s-au mai interesat deja Napoli și AC Milan, dar din câte se pare sârbul ar prefera Bundesliga, campionat pe care îl cunoaște foarte bine, unei aventuri în Serie A.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo