Florentino Perez a vorbit despre proiectul SuperLigii Europene în cadrul unui interviu acordat celor de la El Transistor. Președintele madrilenilor a spus că, deși în acest moment doar trei echipe mai susțin competiția, aceasta nu a dispărut, cluburile care au semnat înființarea SuperLigii neputând să se retragă din proiect, conform contractului.
Perez a adăugat că echipele din Premier League au anunțat că renunță la această idee doar din cauza presiunilor puse de autorități și suporteri, dar că în realitate acest lucru nu poate fi făcut. Oficialul celor de la Real Madrid a comentat și decizia UEFA de a lua măsuri dure împotriva celor trei echipe care nu s-au retras din SuperLigă, spunând că forul nu se poate amesteca în niciun mod în acest proiect.
"Nimeni nu se poate retrage, contractul este obligatoriu. Echipele englezești au fost constrânse de autorități. Au semnat retragerea deși nu ar fi trebuit să o facă. Avem un contract valid. Avem și o decizie judecătorească, potrivit căreia UEFA nu poate face nimic în privința SuperLigii", a declarat Florentino Perez.
Liga
Eder Militao, magistral în acest an pentru Real Madrid! 3 înfrângeri în 39 de meciuri cu el pe teren
27/12/2021 LA 11:58
Președintele vicecampioanei Spaniei este de părere că proiectul său va contribui semnificativ la resuscitarea interesului pentru fotbal, care a avut de suferit în ultimii ani: "E un format care nu va permite fotbalului să moară. Nu excludem pe nimeni, dar nici nu putem primi pe oricine. Un Roma - Sampdoria prezintă un interes mult mai redus față de un Manchester United - PSG", a conchis Perez.

Ce spune despre transferuri

Florentino Perez a vorbit în cadrul aceluiași interviu și despre transferurile din această vară. Oficialul 'galacticilor' a lăsat de înțeles că formația din Madrid e deschisă să îl vândă pe Raphael Varane, deși încă nu a sosit nicio ofertă oficială pe adresa clubului.
Șefii Realului i-au făcut mai multe oferte de prelungire francezului, toate fiind, însă, refuzate. A devenit limpede și pentru Perez că francezul vrea să plece și a recunoscut, voalat, că Real Madrid nu se va împotrivi.
"Nu am primit nicio ofertă oficială pentru Raphael Varane. El e la Euro, apoi vom vedea ce se întâmplă. Dacă vrea să plece de la club în această vară, o va spune", a dezvăluit Florentino Perez, conform sursei citate.
Premier League
Ce lovitură pentru Chelsea! Rudiger, în cărți să meargă să ia titlu cu o rivală din Premier League
15/12/2021 LA 09:35
Liga Campionilor UEFA
Ronaldo vs Messi, în derbyul optimilor Champions League. Pochettino vs viitoarea formație?
13/12/2021 LA 11:42