Adus de Perez ca înlocuitor al lui Ronaldo, în schimbul a 100 de milioane de euro, belgianul a fost o dezamăgire. A marcat de doar 5 ori pentru formația de pe Bernabeu, fiind în majoritatea timpului accidentat.
Situația lui este din nou subiect de dezbatere. Zidane nu l-a convocat la meciul decisiv de titlu al Realului, deși medicii spun că este apt. Selecționerul Belgiei, Roberto Martinez a declarat că este în cea mai bună formă fizică din ultimul an și jumătate! De fapt, Eden nu a vrut să riște, pentru a nu își periclita prezența la Euro, unde speră să câștige competiția.
O astfel de atitudine l-a deranjat teribil pe Mijatovic, fostul mare atacant din anii '90 de la Real Madrid.
Liga
Benzema a fost jefuit în timpul meciului dintre Real Madrid și Elche! Anunțul presei din Spania
ACUM 2 ORE
"Of, Doamne ... Este destul de îngrijorător ce face Hazard. Încă crede că Euro cu Belgia este mai important decât La Liga. Cel care te plătește este Real Madrid", a spus Mijatoivic despre Hazard, potrivit Marca.

Mijatovic laudă Realul pentru sezonul 2020-2021

Întrebat de sezonul Realului, Mijatovic a vorbit la superlativ despre prestația formației lui Zidane. Cu multe absențe, albii au plecat extrem de slab, dar în a doua parte a stagiunii au recuperat incredibil.
Acum, cu o etapă rămasă de disputat, Benzema&Co au nevoie de un succes cu Villarreal și să spere că Valladolid va reuși surpriza cu Atletico Madrid, pentru ca titlul să poposească pentru al doilea an la rând în vitrina blanco.
"Am crezut că Real Madrid nu va ajunge acolo unde a ajuns, dar noi madrilenii putem fi fericiți. Oricum este un sezon bun. Real Madrid a avut un sezon minunat, iar acum pot să câștige titlul. Deși nu e favorită, fotbalul este foarte surprinzător, eu sper", a mai spus atacantul care a adus Champions League la Madrid în sezonul 1997-1998.
Liga
Hazard a refuzat o primă șansă de a pleca de la Real! Perez acceptase oferta de 40 de milioane de €
18/01/2022 LA 10:46
Fotbal
Agentul lui Benzema a explodat la adresa FIFA după ce francezul a fost "exclus" din echipa ideală
18/01/2022 LA 05:17