De două zile, Messi a devenit liber de contract, înțelegerea cu Barcelona ajungând la final. Se pare că nu se mai pune problema ca sud-americanul să vrea să plece, deși în toamnă cerea să fie lăsat să se transfere la Manchester City.
De altfel, formația de pe Etihad a venit cu o ofertă concretă pentru atacant, Pep văzându-l un element esențial în tentativa de a câștiga, în sfârșit, Champions League, la cârma lui City. Din câte se pare, oferta "cetățenilor" e superioară celei a Barcelonei, însă Messi e hotărât 100% să continue pe Camp Nou.

Messi i-a spus "nu" lui Manchester City

Cupa Mondială FIFA
Victoriile Argentinei de la Cupa Mondială, sărbătorite în fosta casă a lui Maradona
IERI LA 19:54
În acest moment, noul contract cu Barcelona e aproape finalizat, avocații ocupându-se de ultimele detalii. Ca atare, Messi a declinat oferta venită dinspre Premier League, deși cu siguranță i-ar fi plăcut să lucreze din nou cu Guardiola.
"Aș vrea să vă spun că Leo rămâne, dar încă nu pot. Dar ne descurcăm bine pentru că el vrea să continue la Barça", a spus Laporta potrivit El Transistor.
Jurnalistul sportiv spaniol, Josep Soldado, a raportat că avocații fotbalistului argentinian susțin că singura intenție a sa e un nou conctract cu Barcelona. "Le-au transmis oficialilor Barcelonei să stea liniștiți, să nu simtă presiune. Fie că este mâine sau după Copa America, va exista semnătura lui pe contractul cu Barcelona", a explicat cunoscutul jurnalist.
În acest moment, nu se știu exact cifrele ofertei lui City, dar în toamnă englezii i-au promis un contract pe 3 ani, pentru ca din toamna lui 2023 (când vârful va avea deja 36 de ani) să îi garanteze o înțelegere pe încă doi ani cu New York City, formația din MLS deținută de patronii arabi ai "cetățenilor". Și englezii și spaniolii notau la vremea respectivă că Messi ar urma să încaseze peste 400 de milioane în următorii 5 ani.
Cupa Mondială FIFA
Alertă în lotul Argentinei înainte de sferturile Cupei Mondiale! Un titular s-a accidentat
IERI LA 19:28
Cupa Mondială FIFA
Edi Iordănescu a dezvăluit cu cine ține la Mondial! Selecționerul l-a taxat pe Cristiano Ronaldo
IERI LA 10:21