De ani de zile, există un "pact de neagresiune" între cele două cluburi din Madrid, prin care ambele s-au angajat să nu semeneze cu vreunul dintre jucătorii de la echipele de tineret ale rivalei.
Totul a funcţionat perfect, anunţă Cadena SER, dar Florentino Perez a conştientizat că această înţelegere este una care îi aduce mari prejudicii lui Real Madrid. Pentru că gruparea blanco ar fi putut avea acces în ultimii ani, gratis, la nişte fotbalişti de mare perspectivă. E adevărat că pactul funcţionează în ambele sensuri, dar preşedintele "galacticilor" e de părere că Real nu riscă atât de mult, Atletico nefiind la fel de ofertantă. În plus, dacă Academia Realului produce un jucător cu adevărat fenomenal, acesta ar fi promovat în timp util la prima echipă, fără ca gruparea rojiblanco să aibă timp să "îl fure".
Simeone a promovat în ultimii ani la prima echipă tineri de mare perspectivă - Alejandro Iturbe, Antonio Gomis, Juan Rojas, Ibrahima Camara, Sergio Diez, Javier Serrano, Alberto Moreno, Carlos Martin sau Pablo Barrios -, iar Florentino Perez a primit recomandări excelente despre câţiva dintre ei, însă "gentlemen's agreementul" l-a împiedicat să vină cu o ofertă pentru ei.
Fotbal
A început oficial perioada de mercato! Cele mai tari mutări care pot avea loc pe bani puțini
ACUM 14 ORE
Din acest motiv, clubul alb a programat săptămâna aceasta o întâlnire cu şefii lui Atletico Madrid, anunţă sursa citată, pentru a analiza situația și a vedea dacă este necesar să se regândească "pactul de neagresiune". Cel mai probabil se va renunţa la emargoul total asupra tinerilor rivalei, dar se vor păstra câţiva din termenii anteriori, pentru a nu asistat la adevărate "licitaţii" pentru puştii aflaţi la final de contract.
Fotbal
Cum arată 11-le starurilor care rămân libere de contract pe 1 iulie! Nume uriașe în atac
IERI LA 16:15
Liga
"Noul" Bernabeu, o bijuterie! Facilitățile uluitoare pe care le va avea stadionul lui Real Madrid
27/06/2022 LA 21:17