Barcelona e pe cai mari în La Liga, iar la rezultatele și jocul impresionante au contribuit într-o oarecare măsură și forma excelentă a lui Dembele. Pedri, cel care devine ușor-ușor cel mai valoros jucător de pe Camp Nou, a vorbit la superlativ despre francez, a cărui capacitate de a-și depăși adversarii e incredibilă.
"Am o relație foarte bună cu el, este un jucător nebun, m-a surprins foarte mult. Nu știi dacă va dribla pe stânga sau pe dreapta, iese cu mingea la picior pe partea pe care și-o dorește cu mare ușurință. Este o bucurie să-l am coechipier", a spus Pedri despre Dembele într-un interviu acordat La Vanguardia, pentru ca apoi să vorbească despre viitorul francezului, care se află la final de contract cu Barcelona: "Uneori glumesc cu el, dar este o decizie pe care trebuie să o ia singur".
Pedri a vorbit la superlativ și despre Xavi, un pariu deja câștigător pentru Laporta. După câteva meciuri mai puțin convingătoare, după ce l-a înlocuit pe Koeman, pe banca tehnică a catalanilor, tehnicianul și-a arătat talentul.
Liga
Barcelona își poate aduce întăriri de la o rivală din La Liga! Jucătorii care i-au fost oferiți
ACUM 18 ORE
De la începutul lui decembrie, Barcelona nu a mai pierdut vreun joc în La Liga (de la eșecul cu Betis), iar după victoria cu 4-0 pe Bernabeu, cu Real Madrid, s-a vorbit chiar de o remontada istorică în lupta pentru titlu.
"Este un antrenor care ne transmite securitate în tot ceea ce face, pentru că știe foarte bine ce vrea de la echipă și noi fotbaliștii îl înțelegem perfect. Știm că trebuie să fim capabili să controlăm jocul prin posesie și pe asta insistă Xavi cel mai mult", a mai punctat mijlocașul.
CITEȘTE ȘI:
CATALANII AU AFLAT PRIMUL TRANSFER AL VERII! BARCELONA ARE UN "ACORD TOTAL" CU UN STAR DIN PREMIER LEAGUE

Laporta, despre situația lui Ousmane Dembele

Juan Laporta a acordat un interviu amplu publicației spaniole Mundo Deportivo. Președintele grupării blaugrana a atins subiectele Kylian Mbappe și Erling Haaland, dar și cazul atacantului francez Ousmane Dembele, care își încheie contractul în vară.
"Deocamdată, nu avem nicio veste că vrea să continue", a afirmat Laporta.
"Nu ştiu dacă reprezentantul său ne-a contactat, dar cred că nu, fiindcă aş şti", a mai spus preşedintele Barcei. "La finalul sezonului, presupun că vor fi nişte discuţii, însă în limitele nivelurilor salariale pe care le stabilim", a adăugat oficialul catalan.
Laporta a amintit că oferta de prelungire a contractului, propusă lui Dembele, "a expirat pe 20 decembrie anul trecut", fără ca jucătorul să o accepte, iar acum francezul, dacă se hotărăşte să rămână, ar trebui să se adapteze limitelor salariale impuse de club.
După ce a refuzat oferta Barcei, Dembele a fost îndepărtat timp de o lună de la echipă, însă a revenit şi în ultimele săptămâni are evoluţii bune.
"Poate că îl vedem pe cel mai bun Dembele de când a venit la Barca", a recunoscut Laporta, care a salutat felul în care antrenorul Xavi, fost mare jucător al echipei, lucrează cu internaţionalul francez.
Bundesliga
Bayern, negocieri avansate pentru transferul lui Dembele! Care e poziția francezului
ACUM 21 ORE
Bundesliga
Bayern îl va ceda pe Lewandowski la Barcelona doar dacă va reuși să transfere un atacant de top
IERI LA 12:54