Mii de oameni au fost prezenți astăzi în jurul stadionului Barcelonei pentru a-și lua rămas bun de la Lionel Messi. Fotbalistul, care pleacă din Spania după 21 de ani, a susținut o conferință de presă pe Camp Nou, în care a oferit primele declarații după anunțul despărțirii de Barcelona.
În momentul în care Messi a plecat de la arenă, după ce s-a fotografiat alături de trofeele cucerite în tricoul clubului blaugrana, suporterii i-au scandat numele și l-au aplaudat, unii dintre ei urmărindu-i mașina pe străzile din Barcelona câteva sute de metri.
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
IERI LA 15:31

Messi, în lacrimi pe Camp Nou

Starul argentinian și-a luat adio de la Barcelona cu ochii în lacrimi. Vizibil afectat de despărțirea de clubul pentru care a jucat în ultimii 20 de ani, Messi și-a exprimat recunoștința față de sprijinul pe care i l-au arătat fanii de-a lungul timpului și a declarat că ar fi dispus să revină pentru un meci pe Camp Nou, astfel încât suporterii să-l mai poată vedea încă o dată în tricoul echipei lor favorite.
"Am dat totul pentru acest club din prima zi și până în ultima și sunt recunoscător pentru toată iubirea pe care am simțit-o. Nu mi-am imaginat că voi pleca așa. Îmi imaginam că despărțirea va fi pe teren, cu fani în tribune.
În ultimul an a fost dificil să nu-i aud pe fani strigându-mi numele, iar acum plec fără să-i mai văd o dată și fără să-mi iau rămas-bun așa cum trebuie. Le sunt recunoscător pentru iubirea pe care mi-au arătat-o, am trăit momente extraordinare aici datorită lor.
Acum e momentul să plec, fără să-mi iau rămas bun așa cum trebuie, pe teren, dar pentru acești oameni sunt dispus să fac totul și m-aș întoarce să mai joc un meci pe Camp Nou în fața lor", a spus Lionel Messi în cadrul conferinței de presă.
Liga
Lionel Messi, sătul de "săgețile" lui Joan Laporta! Ce măsură a luat fotbalistul celor de la PSG
IERI LA 11:01
Liga
Suarez, surprins de despărțirea de Atletico! Ce a spus despre ideea de a juca din nou lângă Messi
26/05/2022 LA 18:33