Sergio Ramos - Varane a fost cuplul de fundaşi centrali care a dat siguranţă unei echipe care a rescris istoria fotbalului, cucerind 4 Ligi ale Campionilor în 5 ani, trei dintre trofee consecutiv. Acum, căpitanul blanco a decis să se despartă de formaţia de pe Bernabeu după 16 ani, astfel că oficialii sunt într-o situaţie ingrată. Asta pentru că francezul - impecabil la Euro contra Germaniei - a intrat în ultimul an de contract.
Ca atare, pentru conducerea formaţiei din capitala Spaniei a devenit prioritar să îi prelungească acestuia contractul. Planul de a-l aduce pe Mbappe la Madrid e pus pentru moment pe hold, anunţă presa iberică, Florentino Perez dorind, înainte de toate, să îşi securizeze lotul. O eventuală plecare a lui Varane ar fi în actualele condiţii o pierdere imensă, aproape imposibil de surmontat.
Diferenţa dintre cerere şi ofertă a fost mare, în primele discuţii purtate cu reprezentanţii francezului. Conform Marca, Real Madrid i-a oferit o mărire de salariu lui Varane de 1,5 milioane de euro: de la 5,5, cât are acum, la 7, dar apărătorul cere salariul pe care îl are Alaba, adică 12 milioane de euro.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
ACUM 21 ORE

Varane, tentat să plece. United şi PSG îl vor

Varane, câştigător al Cupei Mondiale cu Franţa în 2018, a evoluat pe parcursul ultimului deceniu la Real Madrid, dar francezul vrea o nouă provocare, iar United a "intrat pe fir", după ce inițial Chelsea își manifestase intenția de a-l transfera. "Diavolii" sperau că pot profita de faptul că apărătorul intră în ultimul an de contract şi au oferit deja suma de 40 de milioane de lire sterline. Una considerată mult prea mică de Real, care voia 70 de milioane de euro. Asta înainte de plecarea lui Ramos, în acest moment Varane fiind considerat "netranserabil".
Sport.es a anunțat că fundașul e dorit insistent şi de PSG, iar acesta parte mai tentat să se întoarcă în ţara natală, acolo unde şi-a început cariera (la Lens) a ales să se întoarcă în Franța și va merge la PSG.
Cum Ramos a plecat de pe Bernabeu, Carlo Ancelotti îi mai are la dispoziție doar pe Alaba, Militao și Nacho în centrul apărării. Venirea austriacului întăreşte echipa, dar va fi greu să îl suplinească pe legendarul căpitan. Ca atare, o eventuală plecare şi a celuilalt turn de control din apărare, Varane, e de neconceput pentru boardul formaţiei din capitala Spaniei.
Liga
Eden Hazard, tot mai nemulțumit de situația de la Real Madrid! Anunțul jurnaliștilor belgieni
17/01/2022 LA 14:11
Fotbal
Tuchel vrea să transfere la Chelsea un star de la Inter
16/01/2022 LA 15:33