Asensio e deja la al 6-lea său sezon pe Bernabeu, iar randamentul din actuala stagiune a început să fie mult mai bun. Ferit de accidentările care i-au împiedicat "explozia", mijlocașul ofensiv a câștigat bătălia cu Rodrygo, în primul "11" al lui Ancelotti.
Ca atare, Real Madrid i-a făcut o propunere de prelungire a înțelegerii scadente în vara lui 2023. Conform Mundo Deportivo, contractul oferit e foarte similar cu cel din acest moment, lucru care l-a nemulțumit pe Asensio, acesta dorindu-și un salariu mai mare.
CITEȘTE ȘI:
Ligue 1
Eurosport Spania a făcut anunțul: Mbappe rămâne la PSG! Cifrele unei afaceri cum n-a mai fost alta
ACUM 20 ORE
AGENTUL LUI RONALDO ÎI CAUTĂ ÎNLOCUITOR LUI KANE LA TOTTENHAM! UNDE POATE AJUNGE ENGLEZUL ȘI PE CINE A PUS OCHII SPURS

Florentino Perez nu vrea ca Real Madrid să îl piardă pe Asensio gratis

Doar că Florentino Perez e foarte ferm pe poziții și i-a transmis jucătorului că, dacă până în vară nu va semna prelungirea, va fi pus pe lista de transferuri. Președintele blanco nu vrea să riște ca Asensio să ajungă în iarnă cu înțelegerea actuală, pentru că din ianuarie ar putea semna cu orice alt club, din postura de jucător intrat în ultimele 6 luni.
Sursa citată lasă de înțeles că Perez e destul de flexibil în privința salariului și se gândește să îi facă o nouă propunere lui Asensio, îmbunătățită din punct de vedere financiar. Dar un lucru e clar: Real Madrid nu va risca să îl piardă gratis și, dacă fotbalistul nu își pune semnătura pe un nou contract până la finalul sezonului, va fi pus pe lista de transferuri.
Principala destinație pentru Asensio va fi, în cazul în care nu ajunge la un numitor comun cu Real, Premier League. În trecut, Arsenal l-a dorit, dar acum "tunarii" par acoperiți în zona de mijloc. Newcastle și Everton par a fi în acest moment variante pentru fotbalistul care a înscris 10 goluri în acest sezon, în 33 de meciuri pentru gruparea din capitala Spaniei.
Trebuie spus că Asensio nu va mai fi cel mai probabil titular la Real din sezonul viitor, în contextul în care Mbappe (sau/și Haaland) vor sosi pe Bernabeu. Asta pentru că în ofensiva lui Ancelotti sunt deja doi senatori de drept: Benzema și Vinicius Jr.
Liga
Real Madrid a dat o lovitură de proporții! "Galacticii" au încheiat un contract de 360 de milioane
ACUM O ZI
Liga
Marca: Real Madrid tremură pentru prima oară pentru Kylian Mbappe. Ce s-a întâmplat
IERI LA 05:57