Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Prelungești sau pleci!". Florentino Perez, mesaj clar pentru un star al lui Real Madrid

Cristian Mihală

Publicat 28/03/2022 la 14:29 GMT+3

Marco Asensio intră din vară în ultimul an de contract cu Real Madrid. Clubul i-a făcut deja o nouă propunere pentru un viitor contract, dar spaniolul a refuzat, nefiind mulțumit de salariu. Dacă nu va semna o înțelegere până în vară, Florentino Perez îl va pune pe lista de transferuri.

Asensio esulta con Vinicius per il gol del raddoppio in Real Madrid-Atlético Madrid - Liga 2021/2022

Credit imagine: Getty Images

Asensio e deja la al 6-lea său sezon pe Bernabeu, iar randamentul din actuala stagiune a început să fie mult mai bun. Ferit de accidentările care i-au împiedicat "explozia", mijlocașul ofensiv a câștigat bătălia cu Rodrygo, în primul "11" al lui Ancelotti.
Ca atare, Real Madrid i-a făcut o propunere de prelungire a înțelegerii scadente în vara lui 2023. Conform Mundo Deportivo, contractul oferit e foarte similar cu cel din acest moment, lucru care l-a nemulțumit pe Asensio, acesta dorindu-și un salariu mai mare.
CITEȘTE ȘI:

Florentino Perez nu vrea ca Real Madrid să îl piardă pe Asensio gratis

Doar că Florentino Perez e foarte ferm pe poziții și i-a transmis jucătorului că, dacă până în vară nu va semna prelungirea, va fi pus pe lista de transferuri. Președintele blanco nu vrea să riște ca Asensio să ajungă în iarnă cu înțelegerea actuală, pentru că din ianuarie ar putea semna cu orice alt club, din postura de jucător intrat în ultimele 6 luni.
Sursa citată lasă de înțeles că Perez e destul de flexibil în privința salariului și se gândește să îi facă o nouă propunere lui Asensio, îmbunătățită din punct de vedere financiar. Dar un lucru e clar: Real Madrid nu va risca să îl piardă gratis și, dacă fotbalistul nu își pune semnătura pe un nou contract până la finalul sezonului, va fi pus pe lista de transferuri.
Principala destinație pentru Asensio va fi, în cazul în care nu ajunge la un numitor comun cu Real, Premier League. În trecut, Arsenal l-a dorit, dar acum "tunarii" par acoperiți în zona de mijloc. Newcastle și Everton par a fi în acest moment variante pentru fotbalistul care a înscris 10 goluri în acest sezon, în 33 de meciuri pentru gruparea din capitala Spaniei.
Trebuie spus că Asensio nu va mai fi cel mai probabil titular la Real din sezonul viitor, în contextul în care Mbappe (sau/și Haaland) vor sosi pe Bernabeu. Asta pentru că în ofensiva lui Ancelotti sunt deja doi senatori de drept: Benzema și Vinicius Jr.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo