Articol scris de Andrei Bobeică
Leo Messi își termină contractul cu Barcelona în această vară, dar fanii catalani sperau ca el să rămână în continuare pe Camp Nou, mai ales după ce Laporta a devenit din nou președintele clubului. Plecarea starului argentinian ar fi o lovitură grea pentru noul președinte, al cărui obiectiv prinicipal era să-l convingă pe Messi să-și prelungească contractul.
Potrivit jurnalistului Christian Martin, Messi pleacă de pe Camp Nou și va alege între PSG, Manchester City și un transfer peste ocean, în MLS.
Liga
"Impotenta Barcelona", doar egal la Cadiz. Decizia lui Laporta în privința lui Koeman
ACUM 5 ORE
"Potrivit surselor mele, Leo Messi nu va rămâne la Barcelona. Nici măcar cu această nouă conducere (Laporta și noul său consiliu). PSG și Manchester City sunt încă o opțiune înainte de a merge în MLS", a scris pe Twitter jurnalistul argentinian Christian Martin.

Messi, o ultimă minune cu Barcelona?

Leo Messi joacă în această seară în returul din optimile Champions League contra lui PSG. Catalanii speră la încă o minune, după ce în prima manșă au pierdut pe Camp Nou cu 4-1.

Laporta, președintele Barcelonei pentru următorii 6 ani

Joan Laporta va fi noul președinte al Barcelonei în următorii 6 ani. Cu 54,28% voturi, Laporta l-a învins detaşat pe Victor Font, principalul său rival.
Postul de președinte al clubului catalan a rămas vacant de la finalul anului trecut, când președintele Bartomeu a demisionat în urma unui scandal. Deși inițial au fost 10 candidați, în cursa pentru postul de președintre au rămas doar 3: Victor Font, Joan Laporta și Toni Freixa. Font a fost considerat încă de la început favoritul. Om de afaceri cu o imagine foarte bună, Font îl propune pe Xavi ca antrenor începând din vara viitoare, dar Laporta a reușit să răstoarne cotele la câștigarea acestei curse.
Laporta a fost președinte în 2003 și 2010 și a pierdut în fața lui Bartomeu alegerile din 2015. Imaginea lui Laporta a fost pătată de mai multe scandaluri, dar fanii își aduc aminte de perioada de gloria în care echipa blaugrana domina Europa cu Rijkaard și Guardiola pe bancă. Freixa a candidat și la ultimele alegeri din 2015, dar a luat doar 3,4%. Acesta a afirmat că Barcelona trebuie să continue cu Ronald Koeman.
Liga
Ancelotti, cucerit de Camavinga: "E complet. A-l avea în echipă înseamnă mult pentru Real Madrid"
22/09/2021 LA 05:50
Liga
A mai rămas unul! Marele favorit să îi ia locul lui Koeman pe banca Barcelonei
22/09/2021 LA 05:07