Articol scris de Andrei Bobeică
Rakitic și Leo Messi au rămas în relații bune după plecarea croatului de la Barcelona. Starul Sevillei a dezvăluit că a glumit cu argentinianul, căruia i-a spus că el are un trofeu pe care Messi nu-l va câștiga niciodată.
"Am vorbit cu Messi și i-am spus. Ai câștigat tot, ai marcat atâtea goluri, dar eu am câștigat un trofeu pe care tu nu îl vei avea niciodata. Tu nu vei câștiga niciodată Europa League.", a povestit Rakitic.
Liga
Barcelona, un nou transfer de neînțeles! Atacantul care vine în iarnă să îl "salveze" pe Koeman
06/10/2021 LA 04:43
Rakitic a câștigat Europa League cu Sevilla în sezonul 2013-2014, după care s-a transferat la Barcelona, unde a stat timp de 6 sezoane.

Cifrele lui Rakitic pe Camp Nou

În cele 6 sezoane petrecute în tricoul Barcelonei, Rakitic a câștigat 13 trofee, dintre care 4 titluri, 4 Copa del Rey și o Ligă a Campionilor.
"Acestor băieți nu le-a dat nimeni nimic. Au muncit pentru succesul lor. Nu e o coincidență că au câștigat totul. Fiecare jucător a contribuit cu ceva pentru victorii. Am spus la Berlin înaintea finalei Champions League, când suntem împreună, nimeni nu ne poate bate", a spus Rakitic la conferința de presă.
Rakitic a marcat în partida tur din Copa del Rey contra Barcelonei, în victoria andaluzilor cu 2-0. Croatul este anunțat rezervă în returul care se dispută astăzi pe Camp Nou, în timp ce Messi este titular.
Liga
Detaliile unei decizii de neînțeles. De ce a ales Laporta să continue cu Ronald Koeman
04/10/2021 LA 07:22
Liga
Real Madrid, în prăpastie: "Situația nu e gravă, e teribilă". Anunțul lui Ancelotti
04/10/2021 LA 05:54