Recent, Gerard Pique a fost invitatul lui Ibai, YouTuber care a stat de vorbă în ultimele luni cu mai mulți fotbaliști cunoscuți. Printre subiectele abordate de cei doi în discuția lor, s-a regăsit și Barcelona.
Fundașul în vârstă de 34 de ani a fost întrebat despre planurile sale de viitor și dacă ar vrea să plece de pe Camp Nou. În acel moment, ibericul a oferit un răspuns emoționant, care le-a atras atenția suporterilor clubului blaugrana.
"Dacă mâine îmi spune Koeman că trebuie să plec de la echipă, voi renunța la fotbal. Nu voi juca pentru o altă echipă în afară de Barcelona. Banii nu mă vor face mai fericit decât mă face faptul că joc pentru clubul ăsta. Nu voi juca pentru o altă emblemă", a declarat Pique, citat de Mundo Deportivo.
Liga
Pique și-a ales favoritul între Mbappe și Haaland! Cine e fotbalistul pe care îl consideră mai bun
09/05/2022 LA 09:05
Pique a fost crescut în academia Barcelonei și nu a mai jucat decât la Manchester United, care l-a transferat în 2004, și la Real Zaragoza, care l-a împrumutat de la United în sezonul 2006/07. Catalanii l-au readus pe Camp Nou în 2008, de-atunci Gerard Pique adunând 30 de trofee în palmares în tricoul Barcelonei.

Catalanii vor să dea lovitura după Euro 2020

Barcelona este în plin proces de transformare în această perioadă. Măcinat de problemele financiare cauzate de noul coronavirus, clubul blaugrana caută să se întărească fără a cheltui sume foarte mari de bani. De altfel, primele două mutări ale acestei veri au fost Sergio Aguero și Eric Garcia, care au ajuns pe Camp Nou din postura de jucători liberi de contract. La fel ar putea semna cu Barcelona și Memphis Depay, a cărui înțelegere cu Lyon expiră la finalul acestei luni.
Potrivit publicației Sport, proiectul gândit de Joan Laporta și Ronald Koeman implică prezența unor golgeteri în echipă, oficialii clubului dorindu-și, pe lângă mutările lui Aguero și Depay, și transferul unui fotbalist tânăr, de perspectivă. Astfel, catalanii vor încerca să dea o lovitură pe piața transferurilor, având două ținte clare: Erling Haaland și Lautaro Martinez.
Cel mai probabil, informații concrete privind viitorul celor doi vor fi făcute publice după încheierea Campionatului European.
Liga
Pique, la un pas de a deveni patronul unei echipe de fotbal! Ce club a fost aproape de a cumpăra
06/05/2022 LA 08:50
Liga
Xavi a reacționat după criticile aduse de Ronald Koeman! "Am crezut că am găsit cheia succesului"
30/04/2022 LA 15:13