Joan Laporta a lăsat să se înțeleagă că nu îi convine faptul că PSG l-a transferat pe Georginio Wijnaldum, deși fotbalistul ajunsese la un acord de principiu cu Barcelona. Fosta campioană a Franței i-a pus pe masă mai mult decât dublul salariului oferit de Barcelona, astfel că olandezul a luat ușor decizia finală, lăsându-i fără regrete în urmă pe catalani.
Președintele Barcelonei a reacționat dur, atacând subtil și UEFA, făcând atingere la subiectul controversatului proiect al Superligii Europei.
"Un jucător ne-a scăpat printre degete în urmă cu câteva zile. Sunt cluburi care pot face orice, care pot oferi un salariu dublu unui jucător. Este un semn de întrebare în acest sens.
Fotbal
Gini Wijnaldum dă cărțile pe față! Cum a reușit PSG să-l deturneze din drumul spre Barcelona
15/09/2021 LA 15:36
Ce coincidență că un club investește mai mult decât oricând și oferă un salariu dublu unui jucător pe care ni-l doream. Ceea ce fac aceste cluburi este un atac asupra competiției. Vrem sustenabilitatea financiară a cluburilor și ne dorim cea mai atractivă competiție din lume, iar aceasta va avea loc în Europa", a declarat Joan Laporta, potrivit Mundo Deportivo.

Cât va câștiga Wijnaldum la PSG

Georginio Wijnaldum a semnat cu PSG la începutul lunii iunie, acesta fiind primul transfer al francezilor din această vară. Olandezul a venit pe Parc des Princes din postura de jucător liber de contract de la Liverpool. Olandezul va câștiga un salariu uriaș, de 8 milioane de euro pe an, faţă de circa 4 milioane cât îi oferea Barcelona.
Wijnaldum, în vârstă de 30 de ani, a jucat la Liverpool din 2016, reușind alături de englezi să cucerească titlul în Premier League şi trofeul Champions League. 27,5 milioane de euro au plătit 'cormoranii' pentru transferul jucătorului de la Newcastle.
După Wijnaldum, PSG este aproape să ajungă la o înţelegere şi cu Donnnarumma, fostul portar al lui AC Milan, care este liber de contract și care a plecat din cantonamentul Italiei pentru a face vizita medicală.
Fotbal
Prima reacție a lui Wijnaldum după eliminarea Olandei de la Euro 2020! "Am fost neputincioși"
27/06/2021 LA 19:19
Campionatul European UEFA
Reacția dură a lui Wijnaldum după acuzațiile de rasism de la Euro 2020! "UEFA trebuie să facă asta"
24/06/2021 LA 15:41