Articol scris de Romeo Ene
Eden Hazard a avut parte de un sezon dificil din cauza numeroaselor accidentări care l-au ţinut departe de teren, însă are încredere că Ancelotti se va descurca foarte bine pe banca vicecampioanei Spaniei. Belgianul a vorbit, printre altele, şi despre Campionatul European, dar mijlocaşul este convins că venirea lui Ancelotti este de bun augur pentru cariera sa.
Liga
Ancelotti a răbufnit după meciul Realului din Cupa Regelui: "Trebuie să se trezească! E o prostie"
21/01/2022 LA 07:22

Hazard şi Ancelotti, la prima colaborare împreună

Hazard a declarat la postul de televiziune belgian RTBF că vede cu ochi buni venirea lui Ancelotti şi speră să obţină cât mai multe performanţe împreună. "Toată lumea din Madrid ştie ce a oferit Ancelotti clubului în trecut. A câştigat Liga Campionilor cu această echipă şi cunoaşte mulţi jucători, ştim că este un antrenor foarte experimentat, cunoaşte oraşul, are o relaţie bună cu fanii. Cred că putem realiza lucruri grozave împreună", a menţionat Hazard.
Cei doi nu au lucrat până acum împreună, dar belgianul a mărturisit că din ce a auzit, tehnicianul italian este "o persoană foarte prietenoasă care vrea doar să câştige".
"Asta ne dorim cu toţii, vom avea şansa de a lucra împreună, este un lucru de bun augur pentru mine", a adăugat Hazard. Belgianul ar putea să o părăsească pe Real Madrid în această vară, dar este extrem de puţin probabil ca alte cluburi să fie interesate de serviciile sale, ţinând cont că a traversat un sezon extrem de modest, fără multe realizări. Chiar şi aşa, jucătorul este convins că îşi poate reveni sub comanda lui Carlo Ancelotti.
"Toată lumea ştie că primele mele sezoane la Madrid au fost mai puţin reuşite, dar acum trebuie să mă gândesc doar la Euro şi apoi să fiu în cea mai bună formă pentru sezonul următor". Mijlocaşul Realului nu l-a uitat pe Zinedine Zidane, cel care a plecat la finalul sezonului: "A fi aproape de el în fiecare zi în care a fost antrenor la Real Madrid a fost o experienţă extrem de benefică. Nu este nimic mai frumos decât să fii antrenat de idolul tău", a încheiat Hazard pentru aceeaşi sursă.
Doar 3 goluri a marcat Hazard în acest sezon pentru los blancos, unul în care madrilenii au terminat pe locul 2 şi au ajuns până în semifinalele Ligii Campionilor.
Liga
Hazard a refuzat o primă șansă de a pleca de la Real! Perez acceptase oferta de 40 de milioane de €
18/01/2022 LA 10:46
Liga
Eden Hazard, tot mai nemulțumit de situația de la Real Madrid! Anunțul jurnaliștilor belgieni
17/01/2022 LA 14:11