Barcelona s-a văzut condusă pe tabelă începând din minutul 38. Iglesias a deschis scorul, după o pasă oferită de Emerson. Messi, introdus pe teren după pauză, în minutul 57, a sunat deșteptarea la formația pregătită de Ronald Koeman.
Starul argentinian a restabilit egalitatea la numai 2 minute după ce și-a făcut apariția pe teren, servit de Ousmane Dembele.
Catalanii au preluat conducerea în minutul 68, după ce Ruiz - fundașul lui Betis - și-a trimis mingea în proprie poartă. Ruiz și-a "spălat" greșeala 7 minute mai târziu, când a reușit să înscrie, după un assist al lui Fekir.
La Liga
Lionel Messi, așteptat înapoi la Barcelona de Cruyff! "Trebuie să fie din nou împreună"
30/11/2022 LA 19:02

Real Betis - Barcelona 2-3. Trincao a adus victoria pentru catalani, cu un gol superb

Trincao a adus victoria pentru Barcelona în minutul 87, cu o super-execuție. Puștiul portughez a recuperat în careul lui Betis și a șutat sub bara transverală. Mingea, deviată ușor de un fundaș al gazdelor, a intrat în plasă, fără speranțe pentru goalkeeper-ul Robles.
De notat că este primul gol marcat de Trincao în tricoul Barcei.
S-a încheiat 3-2 pentru Barcelona, care a ajuns la 6 victorii consecutive în toate competițiile. În urma rezultatului din această seară, catalanii se mențin pe locul 2 în La Liga, la 7 puncte în spatele liderului Atletico Madrid și la egalitate cu marea rivală Real Madrid.
Cupa Mondială FIFA
Barcelona îl urmărește de peste un an pe fotbalistul care se crede "mai bun decât Neymar"
30/11/2022 LA 11:43
Fotbal
Rămâne Barcelona fără Lewandowski înainte de termen? Lothar Matthaus a făcut anunțul
26/11/2022 LA 16:20