Barcelona s-a văzut condusă pe tabelă începând din minutul 38. Iglesias a deschis scorul, după o pasă oferită de Emerson. Messi, introdus pe teren după pauză, în minutul 57, a sunat deșteptarea la formația pregătită de Ronald Koeman.

Starul argentinian a restabilit egalitatea la numai 2 minute după ce și-a făcut apariția pe teren, servit de Ousmane Dembele.

Liga
Un candidat la președinția Barcelonei anunță: "Avem un investitor important. Vom semna 3 staruri"
22/02/2021 LA 15:25

Catalanii au preluat conducerea în minutul 68, după ce Ruiz - fundașul lui Betis - și-a trimis mingea în proprie poartă. Ruiz și-a "spălat" greșeala 7 minute mai târziu, când a reușit să înscrie, după un assist al lui Fekir.

Real Betis - Barcelona 2-3. Trincao a adus victoria pentru catalani, cu un gol superb

Trincao a adus victoria pentru Barcelona în minutul 87, cu o super-execuție. Puștiul portughez a recuperat în careul lui Betis și a șutat sub bara transverală. Mingea, deviată ușor de un fundaș al gazdelor, a intrat în plasă, fără speranțe pentru goalkeeper-ul Robles.

De notat că este primul gol marcat de Trincao în tricoul Barcei.

S-a încheiat 3-2 pentru Barcelona, care a ajuns la 6 victorii consecutive în toate competițiile. În urma rezultatului din această seară, catalanii se mențin pe locul 2 în La Liga, la 7 puncte în spatele liderului Atletico Madrid și la egalitate cu marea rivală Real Madrid.

Liga
Barcelona - Cadiz 1-1. Catalanii au întrerupt seria de 7 victorii consecutive în La Liga
21/02/2021 LA 15:04
Liga
Messi, de neoprit la Barcelona! Starul argentinian a doborât un record impresionant în La Liga
21/02/2021 LA 14:05