Real Madrid s-a impus pentru prima oară din sezonul 2007-2008 în ambele dispute din sezon contra Barcelonei. "Galacticii" au avut bară la 2-0, dar catalanii au revenit după pauză, fiind extrem de periculoși.

Real - Madrid Barcelona 2-1 | Catalanii au cerut penalty, pe final

În ultimele minute, Messi&Co au avut șanse bune să înscrie, iar o fază a suscitat atenția tuturor: un presupus fault în care al lui Mendy la Braitwaite. Koeman a explodat, cerând imediat lovitură de la 11 metri. "Uită-te la el, omule, l-a dezechilibrat", a strigat tehnicianul blaugrana, potrivit Marca. De partea cealaltă, Sergio Ramos a urlat din înaltul tribunei: "S-a aruncat, e simulare".
Liga
Benzema a fost jefuit în timpul meciului dintre Real Madrid și Elche! Anunțul presei din Spania
IERI LA 05:21
VAR-ul a intervenit și s-a mers pe mâna arbitrului, dar "extratereștrii" s-au considerat nedreptățiți. Nu e cazul, e concluzia expertului Andujar Oliver, fostul mare arbitru explicând de ce nu trebuia acordat penalty.
"Arbitrul are din nou dreptate. Există un contact mic al lui Mendy, dar insuficient pentru a arăta penalty", a fost verdictul lui Andujar Oliver pentru Marca.
Grație acestui succes, Real Madrid urcă pe primul loc intermediar și pare că devine favorită să își apere titlul cucerit anul trecut.
Liga
Barcelona, victorie dramatică pe terenul lui Alaves! Catalanii s-au apropiat de locurile de UCL
IERI LA 22:26
Liga
Condusă acasă cu 2-0 de Elche, Real Madrid s-a salvat și a egalat în prelungiri!
IERI LA 17:36