Real Madrid s-a impus pentru prima oară din sezonul 2007-2008 în ambele dispute din sezon contra Barcelonei. "Galacticii" au avut bară la 2-0, dar catalanii au revenit după pauză, fiind extrem de periculoși.

Real - Madrid Barcelona 2-1 | Catalanii au cerut penalty, pe final

În ultimele minute, Messi&Co au avut șanse bune să înscrie, iar o fază a suscitat atenția tuturor: un presupus fault în care al lui Mendy la Braitwaite. Koeman a explodat, cerând imediat lovitură de la 11 metri. "Uită-te la el, omule, l-a dezechilibrat", a strigat tehnicianul blaugrana, potrivit Marca. De partea cealaltă, Sergio Ramos a urlat din înaltul tribunei: "S-a aruncat, e simulare".
Liga
Gafe în serie pentru Koeman: "Termenul "inventat" va intra în istorie"
ACUM 33 MINUTE
VAR-ul a intervenit și s-a mers pe mâna arbitrului, dar "extratereștrii" s-au considerat nedreptățiți. Nu e cazul, e concluzia expertului Andujar Oliver, fostul mare arbitru explicând de ce nu trebuia acordat penalty.
"Arbitrul are din nou dreptate. Există un contact mic al lui Mendy, dar insuficient pentru a arăta penalty", a fost verdictul lui Andujar Oliver pentru Marca.
Grație acestui succes, Real Madrid urcă pe primul loc intermediar și pare că devine favorită să își apere titlul cucerit anul trecut.
Liga
Barcelona, încă un pas greșit în La Liga! Catalanii au scos pe final o remiză contra Granadei
ACUM 8 ORE
Liga
Koeman, foarte greu de dat afară de la Barcelona! Olandezul va încasa o sumă imensă dacă va fi demis
ACUM 15 ORE