Real Madrid-Barcelona este cel mai așteptat meci al sfârșitului de săptămână. "El Clasico" naște mereu orgolii uriașe, dar de această dată lupta va fi mult mai aprinsă, deoarece rezultatul poate conta enorm în lupta pentru titlu în La Liga.
Atletico Madrid este în continuare lider, însă Barcelona este la numai un punct în spate, iar Realul la 3 puncte. Echipa lui Simeone este într-o scădere evidentă de formă, iar rivalele pot profita, astfel că rezultatul din meciul direct poate fi decisiv.
Karim Benzema a prefațat duelul de sâmbătă seara, care va avea loc pe arena Alfredo Di Stefano, spunând că pentru el, derby-ul cu Barcelona este cel mai frumos meci din lume: "El Clasico pentru mine este cel mai frumos meci din lume. Și nu doar pentru mine. Se înfruntă două echipe cu o istorie bogată și întotdeauna este un joc important."
Cupa Mondială FIFA
Deschamps a făcut lumină în cazul lui Benzema! Ce șanse are atacantul să revină la Mondial
29/11/2022 LA 12:26
https://i.eurosport.com/2021/04/03/3022815.jpg

Real Madrid-Barcelona

| Benzema i-a l

ăudat pe Messi și Ter Stegen

Atacantul francez consideră că marea luptă se va da la mijlocul terenului, pentru că ambelor echipe le place să aibe posesia. În privința adversarilor, golgheterul Realului a spus că în general Barcelona este o echipă foarte bună, dar i-a menționat în special pe Messi și Ter Stegen: "Ca întotdeauna, va fi un joc dificil împotriva unei echipe căreia îi place să aibă mingea, la fel ca și nouă. Totul se va decide la mijlocul terenului. Ca și tur, vom intra pe teren pentru a câștiga, pentru că este o finală pentru noi. Ei au mereu posesie, au un portar foarte bun și îl au pe Messi, jucătorul care face totul la Barcelona. Trebuie să avem grijă pentru că este foarte periculos."
Benzema traversează o perioadă excelentă. Francezul a marcat de 9 ori în ultimele 7 partide, aceasta fiind cea mai prolifică perioadă a sa de când a ajuns pe Bernabeu, în 2009. Atacantul a menționat că va încerca să marcheze și contra Barcelonei, dar primordial este ca echipa să câștige.
"Nu știu dacă acesta e cel mai bun sezon al meu, dar am o perioadă fastă, ajut echipa să câștige puncte și meciuri. Mă simt liber pe teren, fac ce vreau. Voi munci să îmi ajut echipa. Important este să câștigăm. Mai sunt multe meciuri de disputat, iar lupta la titlu este foarte strânsă, dar noi trebuie să abordăm fiecare meci ca pe o finală.", a încheiat Benzema, citat de
Real Madrid-Barcelona va fi sâmbătă, 10 aprilie, cu începere de la ora 22:00, iar cele mai importante aspecte de pe parcursul partidei le veți găsi în format LIVETEXT pe site-ul eurosport.ro.
https://i.eurosport.com/2021/04/07/3024917.jpg
Cupa Mondială FIFA
Accidentarea lui Benzema, "gură de oxigen" pentru naționala Franței! Dezvăluirea făcută de L'Equipe
26/11/2022 LA 13:29
Cupa Mondială FIFA
Cupa Mondială 2022 | Plusuri și minusuri după primă etapă a grupelor
25/11/2022 LA 06:09