Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid-Barcelona | Karim Benzema a prefațat derby-ul, care poate fi decisiv în lupta la titlu

Nicu Savin

Publicat 08/04/2021 la 14:17 GMT+3

Real Madrid-Barcelona | Karim Benzema a prefațat marele derby de sâmbătă seara. Atacantul francez a menționat unde crede se va da decide meciul și a avut numai cuvinte de laudă la adresa rivalilor.

Leo Messi (Barcelona) y Karim Benzema (Real Madrid)

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid-Barcelona este cel mai așteptat meci al sfârșitului de săptămână. "El Clasico" naște mereu orgolii uriașe, dar de această dată lupta va fi mult mai aprinsă, deoarece rezultatul poate conta enorm în lupta pentru titlu în La Liga.
Atletico Madrid este în continuare lider, însă Barcelona este la numai un punct în spate, iar Realul la 3 puncte. Echipa lui Simeone este într-o scădere evidentă de formă, iar rivalele pot profita, astfel că rezultatul din meciul direct poate fi decisiv.
Karim Benzema a prefațat duelul de sâmbătă seara, care va avea loc pe arena Alfredo Di Stefano, spunând că pentru el, derby-ul cu Barcelona este cel mai frumos meci din lume: "El Clasico pentru mine este cel mai frumos meci din lume. Și nu doar pentru mine. Se înfruntă două echipe cu o istorie bogată și întotdeauna este un joc important."

Opinion: Benzema is built to exploit Liverpool's weaknesses

Real Madrid-Barcelona | Benzema i-a lăudat pe Messi și Ter Stegen

Atacantul francez consideră că marea luptă se va da la mijlocul terenului, pentru că ambelor echipe le place să aibe posesia. În privința adversarilor, golgheterul Realului a spus că în general Barcelona este o echipă foarte bună, dar i-a menționat în special pe Messi și Ter Stegen: "Ca întotdeauna, va fi un joc dificil împotriva unei echipe căreia îi place să aibă mingea, la fel ca și nouă. Totul se va decide la mijlocul terenului. Ca și tur, vom intra pe teren pentru a câștiga, pentru că este o finală pentru noi. Ei au mereu posesie, au un portar foarte bun și îl au pe Messi, jucătorul care face totul la Barcelona. Trebuie să avem grijă pentru că este foarte periculos."
Benzema traversează o perioadă excelentă. Francezul a marcat de 9 ori în ultimele 7 partide, aceasta fiind cea mai prolifică perioadă a sa de când a ajuns pe Bernabeu, în 2009. Atacantul a menționat că va încerca să marcheze și contra Barcelonei, dar primordial este ca echipa să câștige.
"Nu știu dacă acesta e cel mai bun sezon al meu, dar am o perioadă fastă, ajut echipa să câștige puncte și meciuri. Mă simt liber pe teren, fac ce vreau. Voi munci să îmi ajut echipa. Important este să câștigăm. Mai sunt multe meciuri de disputat, iar lupta la titlu este foarte strânsă, dar noi trebuie să abordăm fiecare meci ca pe o finală.", a încheiat Benzema, citat de
Real Madrid-Barcelona va fi sâmbătă, 10 aprilie, cu începere de la ora 22:00, iar cele mai importante aspecte de pe parcursul partidei le veți găsi în format LIVETEXT pe site-ul eurosport.ro.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo