Transferul lui Mbappe la Real Madrid pare din ce în ce mai probabil. Francezul a refuzat 3 oferte pentru o nouă înţelegere cu PSG, fiind convins că e nevoie să facă un pas în faţă în carieră. Francezul campion mondial vrea să câştige Champions League şi unde altundeva poate să îşi împinească visul dacă nu la cea mai titrată formaţie din istorie, sub comanda antrenorului pe care îl idolatriza în copilărie, Zinedine Zidane?
Parizienii vor fi forţaţi să îl cedeze în această vară, în condiţiile în care fostul atacant al lui Monaco intră în iarnă în ultimele 6 luni de contract şi poate semna gratis cu orice echipă.

Oferta lui Real Madrid pentru PSG: Vinicius + bani pe Mbappe

Ligue 1
Mbappe i s-a destăinuit lui Ander Herrera, în august: "Rămân aici, frate, rămân!"
ACUM 12 MINUTE
Marea problemă a lui Florentino Perez e legată de fair-playul financiar, în contextul în care campioana Franţei solicită 200 de milioane de euro pentru starul ei. În plus, şefii de pe Bernabeu doresc un cuplu de atac formidabil, care să asigure hegemonia clubului pentru următorul deceniu, astfel că îl vor şi pe Erling Haaland, un alt transfer costisitor.
Ca atare, El Chiringuito anunţă că boardul din capitala Spaniei le-a prezentat oficialilor lui PSG o propunere care să aibă în vedere un schimb de jucători: Vinicius + o sumă importantă de bani în schimbul lui Mbappe.
Brazilianul lui Real, care a marcat o dublă cu Liverpool, în turul sferturilor Ligii, e extrem de interesant pentru PSG. Are doar 20 de ani şi un potenţial enorm, dar nu e pe placul lui Zidane. Acesta e conştient de calităţile atacantului de bandă, însă e nemulţumit de profesionalismul său, un episod din toamnă determinându-l să îl evite din primul "11" o lungă perioadă de timp. Nu în ultimul rând, Zizou, care îl vrea cu orice preţ pe Mbappe, e nemulţumit că Vinicius nu este încă la nivelul optim fizic, mereu randamentul acestuia scăzând în ultima jumătate de oră a meciurilor.
Până să se concretizeze ceva cu transferul lui Mbappe, Zidane şi gruparea blanco se pregătesc de El Clasico. Real Madrid - Barcelona se joacă sâmbătă, de la ora 22:00, şi va putea fi urmărit în format LIVE-BLOG pe eurosport.ro.
Liga
Barcelona a aprobat bugetul pentru 2021-2022: 765 milioane de euro
ACUM O ORĂ
Liga
Decizia de ultimă oră pe care Real Madrid a luat-o în cazul lui Mbappe! "Nu mai vorbim"
ACUM 4 ORE