Real e în semifinalele Champions League, unde va juca împotriva lui Chelsea și e văzută de mulți favorită la titlu, dar situația din lot devine una îngrijorătoare. "Nu știu cum vom termina sezonul, suntem la limită din punct de vedere fizic", spunea Zizou după victoria din El Clasico.
Pentru partida din acest weekend, situația în apărare e dramatică: Nacho e suspendat, iar Varane și Sergio Ramos sunt indisponibili. Primul nu și-a revenit după COVID-19, în timp ce căpitanul suferă o accidentare de lungă durată, care l-a ținut departe de dubla cu Liverpool.
În plus, ca tabloul defensiv de coșmar să fie complet, Casemiro e și el suspendat, astfel că Fede Valverde, revenit după accidentare, va fi foarte probabil titular.
Liga
Benzema a fost jefuit în timpul meciului dintre Real Madrid și Elche! Anunțul presei din Spania
ACUM O ORĂ
În acest context, Zidane va fi forțat cel mai probabil să apeleze la Victor Chust lângă Militao, în centrul liniei defensive. Ar mai fi și varianta ca Mendy să joace fundaș central, iar Marcelo să fie titular în banda stângă, dar ziariștii spanioli merg pe prima variantă.

Cine este Victor Chust, fotbalistul pe care trebuie să se bazeze Zidane

În vârstă de 21 de ani, Chust a fost crescut la Academia Valenciei. Sesizându-i potențialul, în 2012 șefii lui Real Madrid l-au convins să vină în capitala Spaniei, unde a impresionat la toate grupele de copii și juniori.
Din 2019 a făcut parte din lotul lui Real Madrid Casilla, debutând totodată și la naționala U19 a Spaniei, unde a strâns între timp 10 selecții.
Deși nu are o talie extraordinară (182 cm), compensează prin poziționare și intervenții curate. În acest an, a fost reținut de Zidane de mai multe ori în lot și chiar a debutat: coincindență sau nu, chiar cu Getafe, adversara din acest weekend. Totuși, în februarie, Chust era aruncat de stafful tehnic în final, când Real conducea cu 2-0 și nu avea emoții privind rezultatul final. Acum, titularizarea înseamnă cu totul altceva, presiunea fiind enormă în contextul în care fiecare punct poate face diferența între titlu și locurile 2 și 3 în La Liga.
Programul lui Real Madrid în La Liga
  • Getafe - Real Madrid
  • Cadiz - Real Madrid
  • Real Madrid - Betis
  • Real Madrid - Osasuna
  • Real Madrid - Sevilla
  • Granada - Real Madrid
  • Bilbao - Real Madrid
  • Real Madrid - Villarreal
Liga
Condusă acasă cu 2-0 de Elche, Real Madrid s-a salvat și a egalat în prelungiri!
ACUM 13 ORE
Ligue 1
PSG, aproape de a transfera un om de bază de la Real Madrid! De ce depinde mutarea
ACUM 18 ORE