Cu șanse reale de a câștiga titlul în La Liga și Champions League, Zinedine Zidane se confruntă cu probleme de lot fără precedent și a avut doar 12 jucători de câmp valizi pentru meciul cu Getafe.

Real Madrid, fără gol cu Getafe

Cu un prim 11 improvizat și fără multe soluții pe bancă, Real Madrid a început meciul în atac și în minutul 8, Mariano a reușit să înscrie, dar golul a fost anulat pentru ofsaid.
Liga
E gata! S-a terminat calvarul pentru Ansu Fati
ACUM 7 ORE
Getafe a replicat în minutul 23 prin bara lui Mata. Câteva minute mai târziu, Real a mai irosit o ocazie prin același Mariano.
În minutul 38, Vinicius a ratat și el o bună ocazie de a deschide scorul, dar Soria a intervenit salvator la lovitura de cap a brazilianului.
În repriza a doua, Courtois a intervenit excelent la șuturile lui Enes Unal, Maksimovic și Angel.
Până la final nu a înscris niciuna dintre echipa, astfel că Real Madrid rămâne la 3 puncte de liderul Atletico și poate pica pe 3 dacă Barcelona câștigă cu Granada.

"Nu cred că sunt un dezastru ca antrenor"

Zidane a vorbit la conferința de presă despre viitorul său la Real Madrid.
"Dacă sunt fericit? Da, dacă mă aflu la un club precum Real! Nu cred că sunt un dezastru ca antrenor. Desigur, nu sunt nici cel mai bun. S-ar putea să nu fac bine întotdeauna lucrurile, dar important e că am pasiune. Lucrurile pot merge bine sau prost. E important că fac cu pasiune munca mea, așa cum și elevii mei pun pasiune în tot ceea ce fac.
Eu mă concentrez pe munca de zi cu zi, sunt focusat doar pe meciul cu Getafe. Pot să am un contract pe patru sau cinci ani sau pot pleca mâine! Știu ce se întâmplă acum, nu pot să anticipez ce se va întâmpla peste trei luni", a declarat Zinedine Zidane.
Programul lui Real Madrid în La Liga:
 • Cadiz - Real Madrid
 • Real Madrid - Betis
 • Real Madrid - Osasuna
 • Real Madrid - Sevilla
 • Granada - Real Madrid
 • Bilbao - Real Madrid
 • Real Madrid - Villarreal
Clasament LaLiga
 • 1. Atletico 70 pct
  2. Real Madrid 67 pct
  3. Barcelona 65 pct (un meci mai puțin)
Liga
Laporta pare decis să îl dea afară pe Koeman. Cele două nume aflate pe lista de posibili înlocuitori
IERI LA 12:14
Liga
Soldado şi-a găsit echipă! A semnat cu formaţia care a transferat 142 de jucători de peste 30 de ani
09/09/2021 LA 11:21