Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid s-a impus pe terenul Celtei Vigo și e la 3 puncte de Atletico! Benzema, omul meciului

Nicu Savin

Actualizat 20/03/2021 la 19:23 GMT+2

Real Madrid a ieșit cu bine dintr-o deplasare care părea extrem de complicată la prima vedere. Madrilenii au câștigat cu 3-1 pe terenul Celtei Vigo și pun presiune pe Barcelona și Atletico Madrid.

Karim Benzema (Real Madrid)

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid era obligată să câștige în deplasarea de la Vigo pentru a spera în continuare la titlu. Misiunea echipei lui Zidane nu părea a fi deloc ușoară, deoarce Celta nu mai pierduse pe teren propriu din 8 ianuarie.
Totuși, madrilenii au început în forță și după jumătate de oră conduceau cu 2-0, ambele goluri purtând semnătura golgheterului Karim Benzema. Francezul traversează o formă extraordinară, ajungând la 8 goluri marcate în ultimele 6 partide din toate competițiile.
Cu aceste reușite, Benzema a ajuns la cota 186 în La Liga, depășindu-l pe David Villa (184) și urcând pe locul 12 ăn topul celor mai buni marcatori din istoria campionatului spaniol. Lider în acest clasament este Leo Messi, cu 465 de goluri, urmat de Cristiano Ronaldo (311).
Galicienii au revenit în joc în minutul 40, când Santi Mina a trimis în poartă o centrare a lui Denis Suarez dintr-o lovitură liberă. După pauză, Realul s-a mulțumit să conserve rezultatul de pe tabelă, în timp ce gazdele au încercat fără succes să pună probleme la poarta lui Courtois. Cea mai mare șansă de egalare a Celtei a venit în minutul 83, când șutul din lovitură liberă a lui Iago Aspas a fost deviat în bară de Casemiro.

Celta Vigo-Real Madrid 1-3 | Madrilenii pun presiune pe Atletico

Realul a manageriat foarte bine finalul de joc și a ținut mingea departe de propriul careu, iar Asensio a închis tabela în minutul 90+4 finalizând din fața porții o pasă perfectă a aceluiași Benzema.
Real Madrid încheie cu bine astfel o perioadă extrem de dificilă, echipa calificându-se în sferturile Champions League și rămânând în cărți și în lupta pentru titlu în La Liga. Madrilenii au urcat pe locul 2 în clasament, la 4 puncte distanță de Atletico Madrid și la un punct peste Barcelona, dar cele 2 rivale încă nu au jucat în această etapă.
După pauza internațională, Real va juca pe teren propriu cu Eibar, echipă aflată momentan pe poziție retrogradabilă. De partea cealaltă, Celta Vigo rămâne la jumătatea clasamentului, fără a avea însă mari emoții că poate intra și în acest sezon în hora retrogradării.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo