Proiectul de modernizare al stadionului Santiago Bernabeu nu va fi finalizat până la startul noului sezon al La Liga, astfel că Real Madrid este în căutarea unei variante pentru meciurile de acasă, din toamna acestui an. Micuța arena pe care vicecampioana Spaniei a evoluat în stagiunea recent încheiată nu mai este o opțiune în condițiile în care suporterii vor putea reveni în tribune din sezonul 2021/22, iar stadionul Alfredo Di Stefano are o capacitate redusă.
Jurnaliștii de la Marca notează că Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, ia în considerare în aceste zile varianta Wanda Metropolitano, arena rivalei Atletico Madrid. Stadionul are o capacitate de peste 68.450 de locuri, iar în funcție de restricțiile pe care autoritățile iberice le vor impune în toamnă ar putea primi până la 30.000 de spectatori.
Șefii campioanei Spaniei s-au oferit anul trecut să găzduiască partidele de acasă ale celor de la Real Madrid, însă oficialii 'galacticilor' nu au acceptat, neexistând atunci nicio miză financiară în condițiile în care fanii nu puteau fi prezenți în tribune.
Liga
Ancelotti a răbufnit după meciul Realului din Cupa Regelui: "Trebuie să se trezească! E o prostie"
21/01/2022 LA 07:22

Mai multe deplasări în prima parte a sezonului

Conform sursei citate, pentru a se bucura de prezența suporterilor pe noua arenă Santiago Bernabeu, șefii Realului le-au cerut organizatorilor La Liga să le programeze în prima parte a sezonului mai multe deplasări, astfel încât să fie nevoiți să joace cât mai puțin pe terenul lui Atletico, iar cele mai multe meciuri de pe teren propriu să aibă loc după încheierea lucrărilor de modernizare ale stadionului.
În sezonul 2021/22, Real Madrid îl va avea pe banca tehnică pe Carlo Ancelotti, care s-a întors după 6 ani la cârma echipei, având planuri mari.
"Vreau să jucăm bine, să jucăm cu mai multă intensitate, cu o organizare mai bună şi să jucăm un fotbal spectaculos, pentru că asta cer istoria lui Real Madrid şi suporterii. Benzema trebuie să înscrie 50 de goluri, nu 30. Vinicius Jr. trebuie să înscrie mai mult, toţi trebuie să înscrie mai mult.
Îmi pun multă speranţă în jucători, dar trebuie să încercăm şi să reuşim mai multe goluri de la extreme, mijlocaşi. Nu e vorba doar de transferul unui atacant consacrat care să marcheze 30 de goluri, trebuie să implementăm un sistem şi o mentalitate ofensivă", a declarat italianul într-o conferinţă de presă.
Liga
Eden Hazard, tot mai nemulțumit de situația de la Real Madrid! Anunțul jurnaliștilor belgieni
17/01/2022 LA 14:11
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11