Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal după ce a fost condusă cu 3-0 pe teren propriu de Chelsea Londra, deţinătoarea trofeului. Carlo Ancelotti a vorbit despre "magia" stadionului Santiago Bernabeu, însă un alt magician i-a readus în joc pe "galactic". La 0-3, Modric, fost Balon de Aur, a inventat o pasă care a făcut din disputa de aseară o poveste nemuritoară. Exteriorul croatului l-a găsit pe Rodrygo singur în careu, acesta împingând partida în prelungiri, acolo unde Benzema a reușit golul decisiv.
Assistul lui Modric a încântat deopotrivă fanii Realului, ai Barcelonei și, probabil, și pe cei ai lui Chelsea. Orice iubitor de fotbal nu poate rămâne impasibil la o asemenea execuție de geniu, lucru recunoscut de Rio Ferdinand, fostul mare fundaș al lui Manchester United.
"Pasa lui Luka Modric este motivul pentru care nu mai am voce acum. E ilegal ce a făcut. Am urlat ca un nebun: "Luka - Muka", nu contează numele, a fost fenomenal ce a reușit", a spus Rio Ferdinand, în studioul BT Sport.
Liga Campionilor UEFA
Ancelotti a intrat în istoria Champions League! Ce a realizat italianul după finala de la Paris
ACUM 4 ORE
CITEȘTE ȘI:
SPORT.ES A FĂCUT LUMINĂ ÎN CAZUL GOLULUI ANULAT LUI MARCOS ALONSO, ÎN REAL MADRID - CHELSEA

McManaman și Joe Cole, plecăciune în fața geniului lui Modric

Steve McManaman, fost jucător la Real Madrid, a fost și el încântat de pasa de geniu a lui Modric, la fel ca și Joe Cole, unul dintre cei mai tehnici jucători englezi din istoria recentă.
"Poți să te uiți la pasa lui Modric o zi întreagă fără să te plictisești. Nici nu contează finalizarea, nu contează că a fost gol. Uitați-vă la pasă, doar uitați-vă", a spus McManaman, completat de Joe Cole: "Pasă fantastică, asta reușesc să facă fotbaliștii de calitate pentru echipele mari".
Real Madrid, învingătoare în meciul tur, de la Londra, cu scorul de 3-1, s-a înclinat la limită pe teren propriu în returul cu Chelsea (2-3), dar şi-a asigurat calificarea în semifinalele Ligii Campionilor, unde va întâlni câştigătoarea duelului dintre Manchester City şi Atletico Madrid (1-0 în tur).
Liga Campionilor UEFA
Thibaut Courtois, reacție genială după ce a închis poarta lui Real Madrid în finala Champions League
ACUM 5 ORE
Liga Campionilor UEFA
Reacții în lanț în lumea fotbalului, după anularea golului marcat de Benzema în finala UCL
ACUM 6 ORE