Un puști român născut în 2009 face furori la juniorii lui Real Madrid. Sosit în 2020 la Academia formației din capitala Spaniei, după ce anterior jucase pentru puștii de la Moscardo și Getafe, tânărul mijlocaș român și-a purtat echipa spre câștigarea prestigiosului trofeu La Liga Promises.
În finală, "micii galactici" s-au impus cu 1-0, iar reușita a fost una de generic: Edu Valentin a executat perfect o lovitură liberă, trimițând balonul în vinclu.
Ligue 1
"Real i-ar fi dat un salariu mai mare!" Anunțul incredibil al lui Al-Khelaifi + Mesajul lui Mbappe
ACUM 12 ORE
Și contra Sevillei, anterior în turneu, Edu Valentin a reușit un gol foarte frumos. În total, deși e mijlocaș central, sportivul nostru a punctat de 3 ori.
CITEȘTE ȘI:
ROMÂNIA U19 VA AVEA ADVERSARI DE CLASĂ LA EURO 2022! CE VEDETE AR PUTEA ALINIA CELELALTE ECHIPE

Edu Valentin, MVP-ul turneului

Edu Valentin a câștigat premiul de MVP al turneului La Liga Promises, cea mai importantă competitie de juniori U-12 ani din lume, care se joacă în sistemul 6+1 jucători.
Presa spaniolă notează că mijlocașul român a acaparat toate privirile scouterilor prezenți în tribune, deși este greu de crezut că va putea fi luat de la "La Fabrica", Academia Realului.
Tudorel, tatăl lui Edu, spune că acesta nu are cetățenie spaniolă și că și-ar dori ca băiatul său să evolueze pentru naționala României.
La turneu, pe lângă cele mai bune echipe din La Liga au participat și Academiile celor de la PSG, Juventus, Borussia Dortmund sau Benfica.
Fotbal
LIVE BLOG Mercato 2022 | Primele mutări importante ale acestei veri! Ce se întâmplă cu Eriksen
ACUM 17 ORE
Liga Campionilor UEFA
Fede Valverde, deranjat de ce a spus Mo Salah despre Real Madrid: "Lipsă de respect!"
ACUM 18 ORE