Lionel Messi a urcat pe primul loc în topul favoriților pentru Balonul de Aur după ce a câștigat primul trofeu major cu echipa națională a Argentinei, care s-a impus în finala Copei America împotriva Braziliei.
Ronald Koeman a declarat că este convins că Messi va reuși să stabilească un nou record în această vară, ajungând la 7 Baloane de Aur. Antrenorul Barcelonei a spus că argentinianul este extrem de important pentru echipa sa, fiind un exemplu pentru tinerii fotbaliști de pe Camp Nou.
"Este foarte important pentru Barcelona. Datorită jocului, este căpitanul echipei, este un exemplu, iar eficacitatea sa a fost uriaşă după un început complicat. A demonstrat încă o dată că este cel mai bun din lume. Ştiu cât de dornic era să câştige Copa America şi a realizat în sfârşit lucrul pentru care a muncit foarte mult cu naţionala ţării sale. Messi este principalul candidat la Balonul de Aur după sezonul extraordinar pe care l-a avut, pentru mine el este marele favorit", a declarat Ronald Koeman potrivit publicației EFE.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24

"Nu m-ar deranja să pierd în fața celui mai bun din toate timpurile"

Robert Lewandowski este pe locul 2 în topul favoriților pentru Balonul de Aur. Polonezul a vorbit despre această clasare, spunând că este conștient că Lionel Messi este principalul favorit după ce s-a impus în finala Copei America.
Starul lui Bayern Munchen a declarat, însă, că nu i-ar părea rău să fie învins de starul argentinian, pe care l-a numit 'cel mai bun din toate timpurile'.
"După ce s-a întâmplat la Copa America, cred că îmi va fi și mai greu să câștig Balonul de Aur în acest an. Dar nu mă va deranja să-l pierd în fața celui mai bun jucător din toate timpurile", a declarat Lewandowski.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17
Liga
"Ar fi grozav să-și încheie cariera aici!" Dani Alves îl vrea pe Messi înapoi la Barcelona
19/01/2022 LA 10:14