Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rousaud a promis transferurile lui Haaland și Mbappe la Barcelona. Norvegianul e deja rezolvat

Cristian Mihală

Publicat 30/12/2020 la 17:14 GMT+2

Emili Rousaud, candidat la președinția Barcelonei, a anunțat azi programul și stafful administrativ pe care se va baza. Principala promisiune e legată de transferurile lui Erling Haaland, și Kylian Mbappe, în vară.

Mbappe și Haaland sunt doriți de Perez la Real Madrid

Credit imagine: Eurosport

În ziua în care Victor Font și-a prezentat echipa pe care se va baza dacă va câștiga alegerile din 24 ianuarie pentru președinția Barcelonei, și Emili Rousaud, unul dintre ceilalți candidați, și-a făcut cunoscut planul.
Josep Maria Minguella e arma secretă a acestuia, el urmând să fie vicepreședintele clubului. Minguella este bun prieten cu Mino Raiola, cei doi ajungând deja la un acord prealabil pentru transferul lui Haaland, în vară.

Rousaud: Haaland, ca și rezolvat, urmează Mbappe la Barcelona

Mai mult, dacă Rousaud va ajunge la cârma clubului de pe Camp Nou, a anunțat că va face tot posibilul și pentru transferul lui Mbappe. Un cuplu Mbappe-Haaland nu doar că ar fi unul letal, dar ar oferi liniște în ofensivă pentru mai mult de un deceniu de acum înainte.
"Dacă vom în fruntea clubului, Mbappe este o țintă. Avem deja contacte cu cei de acolo", a subliniat Rousaud, potrivit Mundo Deportivo.
Mbappe, care a refuzat în mai multe rânduri oferta de prelungire a contractului venită dinspre PSG, era marele obiectiv al lui Florentino Perez, la Real Madrid.
Rousaud a lăudat munca depusă de-a lungul timpului de mâna sa dreaptă, Minguella, vorbind despre cât de multe legende ale clubului au ajuns pe Camp Nou grație abilităților acestuia.
"A putut să-i aducă pe Maradona, Stoichkov, Romario, Messi și Ansu Fati. El a fost mereu prezent la Barcelona, a contribuit la multe dintre paginile importante din istoria clubului", a mai spus Rousaud.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo