În ziua în care Victor Font și-a prezentat echipa pe care se va baza dacă va câștiga alegerile din 24 ianuarie pentru președinția Barcelonei, și Emili Rousaud, unul dintre ceilalți candidați, și-a făcut cunoscut planul.
Josep Maria Minguella e arma secretă a acestuia, el urmând să fie vicepreședintele clubului. Minguella este bun prieten cu Mino Raiola, cei doi ajungând deja la un acord prealabil pentru transferul lui Haaland, în vară.

Rousaud: Haaland, ca și rezolvat, urmează Mbappe la Barcelona

Liga
Barcelona a pus ochii pe un atacant cu experiență în 3 dintre cele mai tari campionate din Europa
ACUM 5 ORE
Mai mult, dacă Rousaud va ajunge la cârma clubului de pe Camp Nou, a anunțat că va face tot posibilul și pentru transferul lui Mbappe. Un cuplu Mbappe-Haaland nu doar că ar fi unul letal, dar ar oferi liniște în ofensivă pentru mai mult de un deceniu de acum înainte.
"Dacă vom în fruntea clubului, Mbappe este o țintă. Avem deja contacte cu cei de acolo", a subliniat Rousaud, potrivit Mundo Deportivo.
Mbappe, care a refuzat în mai multe rânduri oferta de prelungire a contractului venită dinspre PSG, era marele obiectiv al lui Florentino Perez, la Real Madrid.
Rousaud a lăudat munca depusă de-a lungul timpului de mâna sa dreaptă, Minguella, vorbind despre cât de multe legende ale clubului au ajuns pe Camp Nou grație abilităților acestuia.
"A putut să-i aducă pe Maradona, Stoichkov, Romario, Messi și Ansu Fati. El a fost mereu prezent la Barcelona, a contribuit la multe dintre paginile importante din istoria clubului", a mai spus Rousaud.
Liga
La Masia a produs o nouă generaţie fabuloasă! Coincidenţele dintre Barcelona lui Pep şi cea de acum
ACUM 21 ORE
Liga
Variantă surpriză pentru banca tehnică a Barcelonei! Cine e antrenorul pe care a pus ochii Laporta
IERI LA 07:43