În ziua în care Victor Font și-a prezentat echipa pe care se va baza dacă va câștiga alegerile din 24 ianuarie pentru președinția Barcelonei, și Emili Rousaud, unul dintre ceilalți candidați, și-a făcut cunoscut planul.
Josep Maria Minguella e arma secretă a acestuia, el urmând să fie vicepreședintele clubului. Minguella este bun prieten cu Mino Raiola, cei doi ajungând deja la un acord prealabil pentru transferul lui Haaland, în vară.

Rousaud: Haaland, ca și rezolvat, urmează Mbappe la Barcelona

Fotbal
Barcelona îl vrea pe Messi, dar un detaliu le poate da planurile peste cap! "Putem face minuni"
ACUM 14 ORE
Mai mult, dacă Rousaud va ajunge la cârma clubului de pe Camp Nou, a anunțat că va face tot posibilul și pentru transferul lui Mbappe. Un cuplu Mbappe-Haaland nu doar că ar fi unul letal, dar ar oferi liniște în ofensivă pentru mai mult de un deceniu de acum înainte.
"Dacă vom în fruntea clubului, Mbappe este o țintă. Avem deja contacte cu cei de acolo", a subliniat Rousaud, potrivit Mundo Deportivo.
Mbappe, care a refuzat în mai multe rânduri oferta de prelungire a contractului venită dinspre PSG, era marele obiectiv al lui Florentino Perez, la Real Madrid.
Rousaud a lăudat munca depusă de-a lungul timpului de mâna sa dreaptă, Minguella, vorbind despre cât de multe legende ale clubului au ajuns pe Camp Nou grație abilităților acestuia.
"A putut să-i aducă pe Maradona, Stoichkov, Romario, Messi și Ansu Fati. El a fost mereu prezent la Barcelona, a contribuit la multe dintre paginile importante din istoria clubului", a mai spus Rousaud.
La Liga
Cum arată noul contract pe care Griezmann îl va semna cu Atletico! La ce sumă de bani a renunțat
ACUM 20 ORE
La Liga
Final de telenovelă: Cifrele acordului dintre Barcelona și Atletico Madrid în cazul "Griezmann"
IERI LA 09:23