Un meci cu implicații majore în economia retrogradării a generat un val de reacții acide în Spania, după ce cunoscutul central Mateu Lahoz a avut o replică nepotrivită în pauza meciului. În minutul 40, Enes Unal, atacantul lui Getafe, a comis un fault dur, care putea fi sancționat cu "roșu". "Nu mă da afară!" a fost reacția vârfului către central, captată de microfoanele de fond.
Nimic ciudat până aici, orice fotbalist aflat în fața eliminării procedând în acest registru. În schimb, la pauză, Mateu Lahoz a fost surprins de camera aflată în culoarul spre vestiare transmițându-i lui Unal următorul mesaj: "Îmi rămâi dator!". Sigur, e posibil ca acest lucru să nu însemene neapărat ceva incriminatoriu, însă cuvintele sunt cât se poate de nepotrivite, după cum subliniază presa iberică.
CITEȘTE ȘI:
Liga
Un fost "galactic", mărturii tulburătoare: "M-am dus beat la antrenamentele lui Real"
20/06/2022 LA 06:55
SERGIO RAMOS, SEARĂ DE COȘMAR! A FOST PRIMIT CA UN PARIA DE FANII LUI PSG. REACȚIA FUNDAȘULUI, DUPĂ MECI

Mallorca, reacție dură la adresa lui Mateu Lahoz

Oaspeții s-au declarat extrem de nemulțumiți de arbitraj, în contextul în care, în minutul 63 Lahoz i-a acordat al doilea galben lui Franco Russo și a dictat penalty pentru Getafe. Unal, fotbalistul iertat de central în prima repriză, a ratat lovitura de pedeapsă.
La final, după ce presa din Spania a publicat imaginile din tunelul de la vestiar, în care Lahoz îi transmite mesajul mai sus menționat lui Unal, oficialii lui Mallorca au luat "foc".
"Considerăm inacceptabile aceste cuvinte. În plus, nu căutăm scuze, dar credem că nu a fost penalty acolo. E o decizie pe care nu o înțelegem. Așa cum nu înțelegem nici eliminarea lui Russo, care n-ar fi trebuit să primească primul cartonaș galben", a comentat Alfonso Diaz, președintele celor de la Mallorca.
Cu succesul din etapa 30, Getafe a urcat pe 14, fiind acum la 6 puncte de prima formație aflată sub linie: Mallorca, echipă care a înregistrat al 5-lea eșec la rând.
Liga
Florentino Perez știe adevăratul motiv pentru care Mbappe a "trădat-o" pe Real Madrid
17/06/2022 LA 05:29
Liga
Marcelo și-a găsit deja echipă, după despărțirea de Real Madrid. Salariul uriaș pe care îl va primi
14/06/2022 LA 07:44