Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Scandal uriaș în La Liga! Ce i-a spus arbitrul Mateu Lahoz unui jucător, la vestiar, fără să știe că e filmat

Cristian Mihală

Publicat 04/04/2022 la 07:58 GMT+3

Arbitrul Mateu Lahoz se află în centrul unui scandal în Spania, după ce a fost surprins la vestiar transmițându-i un mesaj controversat unui jucător, în pauza partidei Getafe - Mallorca, scor 1-0.

Der spanische Schiedsrichter Antonio Mateu Lahoz

Credit imagine: SID

Un meci cu implicații majore în economia retrogradării a generat un val de reacții acide în Spania, după ce cunoscutul central Mateu Lahoz a avut o replică nepotrivită în pauza meciului. În minutul 40, Enes Unal, atacantul lui Getafe, a comis un fault dur, care putea fi sancționat cu "roșu". "Nu mă da afară!" a fost reacția vârfului către central, captată de microfoanele de fond.
Nimic ciudat până aici, orice fotbalist aflat în fața eliminării procedând în acest registru. În schimb, la pauză, Mateu Lahoz a fost surprins de camera aflată în culoarul spre vestiare transmițându-i lui Unal următorul mesaj: "Îmi rămâi dator!". Sigur, e posibil ca acest lucru să nu însemene neapărat ceva incriminatoriu, însă cuvintele sunt cât se poate de nepotrivite, după cum subliniază presa iberică.
CITEȘTE ȘI:

Mallorca, reacție dură la adresa lui Mateu Lahoz

Oaspeții s-au declarat extrem de nemulțumiți de arbitraj, în contextul în care, în minutul 63 Lahoz i-a acordat al doilea galben lui Franco Russo și a dictat penalty pentru Getafe. Unal, fotbalistul iertat de central în prima repriză, a ratat lovitura de pedeapsă.
La final, după ce presa din Spania a publicat imaginile din tunelul de la vestiar, în care Lahoz îi transmite mesajul mai sus menționat lui Unal, oficialii lui Mallorca au luat "foc".
"Considerăm inacceptabile aceste cuvinte. În plus, nu căutăm scuze, dar credem că nu a fost penalty acolo. E o decizie pe care nu o înțelegem. Așa cum nu înțelegem nici eliminarea lui Russo, care n-ar fi trebuit să primească primul cartonaș galben", a comentat Alfonso Diaz, președintele celor de la Mallorca.
Cu succesul din etapa 30, Getafe a urcat pe 14, fiind acum la 6 puncte de prima formație aflată sub linie: Mallorca, echipă care a înregistrat al 5-lea eșec la rând.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo