Articol scris de Romeo Ene
Tensiunea a fost evidentă, ambele echipe au fost conştiente de importanţa meciului, aşadar au ieşit scântei. Un exemplu clar este la pauză, atunci când mai mulţi jucători ai celor două echipe au avut o dispută în drum spre vestiar.

Dialog aprins între Luis Suarez şi Lucas Vazquez

Liga
Zidane are un singur favorit la Balonul de Aur: "Sper să fie răsplătit... e un jucător incredibil"
ACUM 8 ORE
Camerele Movistar Plus au surprins conversaţia dintre Luis Suárez și Lucas Vázquez, Mario Hermoso apărând la finalul dialogului dintre cei 2. Atacantul lui Real Madrid, iritat de comentariile lui Vazquez referitoare la prestaţia arbitrului Hernandez, nu a ezitat să facă o precizare dură. "Ai de gând să te plângi după sezonul trecut?", l-a întrebat uruguayanul.
Lucas s-a rezumat prin a-i răspunde: "Dacă nu faci asta, nu câştigi. Chiar dacă pierzi, chiar dacă câştigi, trebuie să faci asta". "Şi cum ai câştigat La Liga sezonul trecut?", a insistat
Suarez, vizibil iritat de spusele spaniolului, potrivit Marca.

Hermoso, alături de Suarez

În dialogul dintre cei doi a intervenit Hermoso, colegul lui Suarez, care l-a susţinut pe acesta: "Vă mâncăm, vă mâncăm!", i-a spus el lui Vazquez, gesticulând din mâini.
Arbitrajul a fost puternic contestat de jucătorii lui Real, ei reclamând un penalty la un posibil henţ comis de Felipe. Arbitrul Hernandez nu a arătat punctul cu var, iar partida s-a încheiat 1-1. VAR a intervenit, Hernandez a revăzut faza, însă a preferat să nu modifice decizia pe care o luase deja.
După această partidă, Atletico se află pe primul loc, cu 59 de puncte, 5 peste Real Madrid, care ocupă locul 3, dar care are şi un meci în plus faţă de trupa antrenată de Simeone.
Liga
"E cel mai tare meci și fără Messi și Ronaldo!" Benzema, despre primul El Clasico al sezonului
IERI LA 15:20
Liga
Benzema ar putea pleca de la Real Madrid! Motivele pentru care francezul nu ar rămâne lângă Mbappe
15/10/2021 LA 08:27