Rakitic și Ocampos au marcat pentru gazde, Soldado a redus din handicap în minutul 90 pentru Granada și se părea că partida a luat sfârșit odată cu fluierul de final al arbitrului Bengoetxea. Acesta a pus capăt disputei, iar jucătorii lui Lopetegui au plecat spre vestiare, în timp ce oaspeții protestau. Concret, de la margine se arătaseră doar 3 minute de prelungire, iar centralul a lăsat partida să se desfășoare pentru doar 3 minute.
Se pare că lui Bengoetxea i s-a stricat ceasul și a fost nevoit să aproximeze. Când a primit confirmarea de la colegi că a fluierat finalul după doar 3 minute, i-a chemat înapoi pe jucătorii Sevillei, de la cabine, pentru a mai juca un minut.
"Ceasul arbitrului s-a oprit. Nu am mai văzut așa ceva niciodată, dar întotdeauna înveți ceva nou. Au fost jucători care și-au scos deja echipamentul, ajunseseră la vestiar", a spus Ocampos, citat de Marca.
Liga
Kroos nu îl vede pe Ronaldo între cei mai buni 5 jucători din istoria lui Real. Pe cine a ales
03/12/2021 LA 06:15
În cele din urmă s-a terminat 2-1, iar formația lui Lopetegui continuă să viseze la titlu. Andaluzii au 8 victorii și un egal în ultimele 9 partide din La Liga și sunt la doar 3 puncte distanță de liderul Atletico Madrid, care are însă un meci mai puțin.
Liga
Pique: "Aș prefera să mor decât să joc acolo!". Fundașul Barcelonei, fără secrete
01/12/2021 LA 06:51
Liga
Ghinionul continuă la Barcelona! Pedri, noul "Golden Boy 2021" va mai lipsi cel puțin o lună
22/11/2021 LA 12:34