Rakitic și Ocampos au marcat pentru gazde, Soldado a redus din handicap în minutul 90 pentru Granada și se părea că partida a luat sfârșit odată cu fluierul de final al arbitrului Bengoetxea. Acesta a pus capăt disputei, iar jucătorii lui Lopetegui au plecat spre vestiare, în timp ce oaspeții protestau. Concret, de la margine se arătaseră doar 3 minute de prelungire, iar centralul a lăsat partida să se desfășoare pentru doar 3 minute.
Se pare că lui Bengoetxea i s-a stricat ceasul și a fost nevoit să aproximeze. Când a primit confirmarea de la colegi că a fluierat finalul după doar 3 minute, i-a chemat înapoi pe jucătorii Sevillei, de la cabine, pentru a mai juca un minut.
"Ceasul arbitrului s-a oprit. Nu am mai văzut așa ceva niciodată, dar întotdeauna înveți ceva nou. Au fost jucători care și-au scos deja echipamentul, ajunseseră la vestiar", a spus Ocampos, citat de Marca.
Liga
Din cel mai tehnic campionat, LaLiga devine și cel mai rapid
05/07/2022 LA 08:30
În cele din urmă s-a terminat 2-1, iar formația lui Lopetegui continuă să viseze la titlu. Andaluzii au 8 victorii și un egal în ultimele 9 partide din La Liga și sunt la doar 3 puncte distanță de liderul Atletico Madrid, care are însă un meci mai puțin.
Liga
Ronaldo, trădare istorică!? Lusitanul a fost propus la Barcelona de agentul său
05/07/2022 LA 08:20
Liga
Un fost "galactic", mărturii tulburătoare: "M-am dus beat la antrenamentele lui Real"
20/06/2022 LA 06:55