Ibericii de la publicația AS anunțau în urmă cu câteva zile că "divorţul este total" între internaţionalul spaniol şi preşedintele celor de la Real Madrid, Florentino Perez. Principalul motiv al disputei dintre cei doi ar fi fost reprezentat de faptul că Sergio Ramos a fost unul dintre principalii promotori ai refuzului jucătorilor madrileni de reducere a salariilor lor cu 10% în acest sezon.
În plus, fundașul și-ar fi dorit o ofertă contractuală pentru următoarele două sezoane, cu opțiune de prelungire pentru încă un an, în timp ce șefii Realului i-ar fi oferit doar un contract pe un sezon, ceea ce l-a determinat să refuze în mai multe rânduri semnarea, de-a lungul acestui an.

Ramos, dispus să accepte condițiile clubului

Ligue 1
PSG, aproape de a transfera un om de bază de la Real Madrid! De ce depinde mutarea
23/01/2022 LA 12:33
Se pare, însă, că fotbalistul s-ar fi răzgândit și nu ar mai vrea să plece de pe Santiago Bernabeu. Jurnaliștii de la AS au notat astăzi că Ramos este dispus să accepte o prelungire a contractului cu madrilenii, în condițiile impuse de club, așteptând acum telefonul lui Perez pentru a renegocia.
Anunțul publicației spaniole vine la mai puțin de 48 de ore de momentul în care cei de la ABC au dezvăluit că Real Madrid a început să facă pregătiri pentru organizarea unui eveniment special la plecarea lui Sergio Ramos de pe Bernabeu. Rămâne de văzut cum se va încheia această 'telenovelă', transferul lui David Alaba putând fi un factor decisiv în plecarea lui Ramos de la Real Madrid.
Sergio Ramos a fost transferat de 'galactici' în 2006 de la Sevilla, în schimbul a 27 de milioane de euro. În 16 ani, spaniolul a câștigat 5 titluri, 4 trofee Champions League, 2 Cupe și 4 Supercupe ale Spaniei, 4 Campionate Mondiale ale Cluburilor și 3 Supercupe ale Europei, adunând 671 de prezențe în tricoul madrilenilor pentru care a marcat 101 goluri.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24
Fotbal
Nicolae Stanciu îl vede pe un român peste Messi: "Clar pe primul loc!"
30/12/2021 LA 15:55