Presa din Spania transmite azi, în ziua marelui derby din capitala Spaniei, cel dintre Real și Atletico, faptul că Sergio Ramos a devenit regele derby-ului din Madrid. În această seară, Sergio Ramos a bifat apariția cu numărul 43 în derby-ul orașului, din postura de căpitan al lui Real Madrid. Ramos a îmbrăcat pentru prima dată tricoul "galacticilor" într-un meci împotriva rivalei din Madrid într-o victorie cu 3-0 în timpul sezonului 2004/2005.
Pe lângă deținerea recordului absolut de apariții, legendarul fundaș al Realului a reprezentat un real pericol pentru adversari în ultimii ani. Este singurul derby al unui oraș care s-a jucat și într-o finală Europeană. Cele două echipe s-au întâlnit de două ori în finala UEFA Champions League și nimeni nu și-a lăsat o amprentă mai mare decât Sergio Ramos.
Fotbal
Premier League este campionatul cu cele mai multe accidentări în sezonul trecut
ACUM 2 ORE

Sergio Ramos, regele derby-ului din Madrid

Jurnaliștii spanioli amintesc momentul pentru care căpitanul lui Real Madrid nu va fi niciodată uitat în derby-ul clasic din capitala Spaniei. Este vorba despre golul din minutul 93 pe care l-a înscris pe lângă actualul său coleg, Thibaut Courtois, în finala UEFA Champions League, din 2014, de la Lisabona. Lovitura de cap a lui Sergio Ramos a salvat-o la acel moment pe Real de la înfrângere și i-a ajutat pe Los Blancos să câștige al 10-lea trofeu Champions League.
După doar două sezoane, Ramos era din nou magistral împotriva lui Atletico în finala de pe San Siro. Real Madrid a câștigat și atunci, fundașul născut la Camas reușind să înscrie și la penalty-uri. Cel mai recent gol al său împotriva echipei conduse de Diego Simeone a fost tot un penalty, în ianuarie 2020, în Jeddah, atunci când a condus-o pe Real Madrid către Supercupa Spaniei.
Liga
Real Madrid are planuri mari! Bugetul impresionant de transferuri stabilit pentru vara viitoare
ACUM 20 ORE
Liga
Când se joacă primul El Clasico al sezonului! Real Madrid, avantajată de programare
26/09/2022 LA 17:07