Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sergio Ramos și-a decis viitorul și Real Madrid nu face parte din planurile sale

Ion Alexandru

Actualizat 30/01/2021 la 08:06 GMT+2

Căpitanul lui Real Madrid, Sergio Ramos este jignit de oferta conducerii de pe Bernabeu de reducere cu 10% a salariului pentru un nou contract. "Rebelul Ramos va părăsi Real Madrid pe 30 iunie" scrie presa din Spania.

Sergio Ramos amenință cu plecarea de la Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

Sergio Ramos este liderul unui grup de fotbaliști cu multă experiență de la Real Madrid care nu vor să-și micșoreze salariile cu 10%, așa cum a propus Florentino Perez. Fundașul spaniol a avut o discuție față-n față cu președintele lui Real Madrid și i-a comunicat acestuia că nu vrea să audă de un nou contract în aceste condiții. Ramos a refuzat orice interacțiune cu presa și implicit fanii în privința viitorului său, iar cotidianul madrilen Marca interpretează acest lucru ca fiind parte dintr-o înțelegere dintre Sergio Ramos și Florentino Perez. Căpitanul cu care Real a cucerit Europa de trei ori la rând are o ofertă uriașă de la PSG de 20 de milioane de euro pe an.
picture

Sergio Ramos s-a certat cu președintele lui Real Madrid, Florentino Perez

Credit imagine: Getty Images

Discuție aprinsă între Sergio Ramos și Florentina Perez

Jurnaliștii spanioli de la Marca au aflat că în discuția avută la începutul anului de Florentino Perez și Sergio Ramos a intervenit subiectul PSG. "Dacă oferta este de 20 de milioane pe an, mai mult decât încasează Mbappe te încurajez să o accepți, dar cred că este doar un bluf. Patronul lui PSG m-a sunat și m-a asigurat că nu este adevărat. Este o nebunie. Nu îți va da nimeni acești bani. Prea mulți jucători aruncă în mijlocul negocierilor numele lui PSG" ar fi spus Florentino Perez.
picture

Sergio Ramos, ofertă de nerefuzat de la PSG

Sergio Ramos va împlini 35 de ani la finalul lunii martie și vrea să semneze cel mai avantajos contract din carieră. Real Madrid a fost, însă, lovită puternic de criza finaciară cauzată de pandemia de COVID-19 și nu vrea să arunce cu banii pentru un fundaș atât de bătrân. Mai mult, Ramos este considerat liderul revoltei din cadrul vestiarului de la Real Madrid împotriva reducerii salariilor. Sunt trei fotbaliști care nu sunt de acord cu planul lui Ramos. Deja, Modric a acceptat un contract scăzut cu 10%, în timp ce Jovic și Odegaard au semnat noi înțelegeri cu clubul, dar au pus o condiție îndeplinită de Florentino Perez. Ambii au fost lăsați să joace sub formă de împrumut la alte echipe. Jovic a debutat în forță în 2021 la Eintracht Frankfurt, în timp ce norvegianul Odegaard așteaptă să debuteze la Arsenal.
picture

Sergio Ramos a jucat în ultimii 15 ani pentru Real Madrid și a cucerit 19 trofee

Credit imagine: Eurosport

Sergio Ramos, inima lui Real Madrid

Sergio Ramos are probleme medicale și a jucat doar în 2 dintre primele 6 partide ale anului în tricoul lui Real Madrid. În niciuna dintre ele, echipa lui Zidane nu a reușit să se impună. A fost un 0-0 cu Osasuna în La Liga și un 1-2 în Supercupa Spaniei cu Athletic Bilbao.
Sergio Ramos rămâne însă un fotbalist care a făcut istorie la Madrid. El a fost cumpărat în 2005 cu o sumă record la acea vreme de la Sevilla, 27 de milioane de euro. Puștiul de 19 ani s-a adaptat minunat la Real și a devenit liderul unei echipe care a dominat Europa. Sergio Ramos a cucerit 19 trofee în 15 ani petrecuți în tricoul blanco.
Trofeele lui Sergio Ramos la Real Madrid
  • 5 titluri în La Liga (2007, 2008, 2012, 2017, 2020)
  • 4 trofee UEFA Champions League (2014, 2016, 2017, 2018)
  • 3 Cupe ale Spaniei (2011, 2014)
  • 4 Supercupe ale Spaniei (2008, 2012, 2017, 2020)
  • 3 Supercupe ale Europei (2014, 2016, 2017)
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo