Atât clubul blanco cât şi fundaşul iberic au anunţat aseară că se vor despărţi, Ramos urmând a pleca din postura de jucător liber de contract la alt club. Fundaşul şi-a dorit să continue pe Bernabeu, dar doar în măsura în care clubul îi va asculta pretenţiile. După o carieră în care s-a pus în slujba Realului, apărătorul de 35 de ani a considerat că merită asta şi nu a vrut să facă vreun pas în spate din a-şi impune doleanţele.
El spera că va avea sprijinul total al staffului tehnic în acest deziderat, dar nu s-a întâmplat aşa, anunţă Marca. Sergio Ramos a avut şi are o relaţie excelentă cu Ancelotti, noul antrenor al lui Real Madrid. Fundaşul a fost convins că italianul va milita pe lângă conducere pentru păstrarea lui şi a fost de neînduplecat la ultimele discuţii purtate cu Florentino Perez.
Liga
Real Madrid a pus ochii pe un jucător al lui Manchester City, iar transferul se poate face în iarnă
ACUM 7 ORE

Ancelotti nu a putut face lobby pentru rămânerea lui Sergio Ramos la Real Madrid

Potrivit sursei citate, însă, fostul tehnician al lui Everton ştia foarte bine că sunt şanse reduse ca părţile să mai continue, încă de când şi-a dat acordul să revină în capitala Spaniei. Ştiind de relaţia bună avută cu Ramos, preşedintele Realului i-a transmis lui Ancelotti înainte de semnarea contractului, că subiectul prelungirii înţelegerii cu legendarul fundaş ţine strict de conducere. Concret, Florentino Perez s-a simţit "strâns cu uşa" de căpitan şi, chiar dacă ar fi vrut ca părţile să ajungă la un numitor comun, voia ca acest lucru să se producă în condiţiile agreate de club: un salariu cu 10% mai mic şi o înţelegere pe un singur sezon.
Ca atare, Ancelotti nu a avut vreun cuvânt de spus, singura lui speranţă fiind că Ramos va ceda, în cele din urmă, şi va rămâne în condiţiile impuse de conducere. Astfel, deşi spera că italianul îi va fi aliat, căpitanul Realului s-a lovit de inflexibilitatea clubului. Simţindu-se preţuit insuficient, Sergio Ramos a decis să plece şi să dea curs altei oferte. Are de unde alege, Manchester City, Manchester United şi PSG dorindu-l neapărat.
Liga
Un jucător important de la Real Madrid amenință că pleacă de la club! Ce echipe sunt pe urmele lui
22/09/2021 LA 13:45
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
22/09/2021 LA 10:50