Sevilla a început mai bine meciul cu Atletico Madrid și în minutul 6 a beneficiat de un penalty după un fault al lui Saul. Ocampos a executat, dar Oblak a apărat, acesta fiind al 2-lea penalty salvat de portarul lui Atletico, din 3 astfel de situații în acest sezon din La Liga.
Până la pauză tot Sevilla a fost echipa mai prezentă în atac, dar nu au mai fost ocazii seminificative, astfel că la vestiare s-a intrat cu tabela nemodificată.
La Liga
Atletico i-a decis viitorul lui Joao Felix! Primul club interesat de transfer și cât vor madrilenii
02/12/2022 LA 16:21

Sevilla - Atletico Madrid 1-0 | Echipa lui Simeone pierde teren în lupta pentru titlu

În startul reprizei secunde, Atletico a arătagceva mai bine, dar nu a reușit să fructifice momentele de dominare, iar Sevilla a fost cea care a marcat. În minutul 70, andaluzii au făcut șah-mat apărarea lui Atletico, iar Acuna a deschis scorul cu o lovitură de cap după o centrare perfectă a lui Jesus Navas.
Atletico putea egala la faza imediat următoare, dar Mario Hermoso a trimis defectuos din interiorul careului. "Saltelarii" au dominat finalul de joc și putea obține măcar un punct din acest meci, dar Correa l-a luat la țintă pe Bono în minutul 90, după ce fusese servit excelent de Suarez.
Așadar, Atletico Madrid pierde al 3-lea meci din acest sezon, iar avansul pe care îl avea Echipa lui Simeone acum câteva săptămâni în fața rivalelor Barcelona și Real Madrid s-a evaporat. Realul este la 3 puncte în spate acum, iar Barcelona poate veni la un singur punct, dacă va câștiga meciul cu Valladolid de luni seara. În etapa viitoare, Atletico se va întoarce la Sevilla, unde va juca cu Betis, un alt meci care se anunță foarte greu.
În schimb, Sevilla își consolidează poziția a 4-a în clasament și se apropie la 8 puncte de Atletico, iar echipa lui Lopetegui are toate motivele să fie frustrată, deoarece dacă ar fi gestionat mai bine anumite perioade din acest sezon ar fi avut și ea șanse la titlu în acest moment.
Cupa Mondială FIFA
Argentinienii l-au găsit pe cel care îi va lua locul lui Messi! "El e succesorul său la națională"
21/11/2022 LA 07:04
La Liga
Concluziile primei părți a sezonului din La Liga, competiție intrată în pauză pe perioada CM 2022
12/11/2022 LA 08:17