"Galacticii" au pierdut în Ucraina, cu Șahtior, scor 2-0, și sunt pe locul 3 în grupa de Champions League, înainte de ultima etapă. Jocul madrilenilor arată teribil în multe momente și tot mai multe voci susțin că e nevoie de o schimbare pe banca tehnică. Întrebat direct dacă se gândește să renunțe, Zizou a fost categoric.
"Nu, nu voi demisiona. Voi continua la Real Madrid. În prima repriză am jucat foarte bine. S-ar fi schimbat categoric lucrurile dacă reușeam să înscriem noi primul gol al meciului. Primul lor gol ne-a durut mult deoarece jucam bine. Mă simt puternic și voi continua să dau tot ce pot pentru echipă, ca întotdeauna", a spus Zidane după eșecul din Ucraina.

Zidane va pleca de la Real Madrid doar dacă pierde vestiarul

Ligue 1
Șefii lui PSG insistă că Pochettino nu a cerut să plece la Manchester United! Ce au spus despre Zida
26/11/2021 LA 19:47
Florentino Perez l-a susținut mereu pe Zidane până acum, dar pare conștient că acesta e incapabil să scoată echipa din criză. Marca anunță azi că președintele blanco e extrem de tentat să îl aducă pe Pochettino, dar pentru aceasta trebuie să îl demită pe francez. Pentru că antrenorul care a rescris istoria Champions League nu va pleca de bunăvoie. Doar într-un scenariu tehnicianul din Hexagon ar putea renunța: dacă simte că pierde susținerea jucătorilor.
"În ziua în care Zidane va vedea că vestiarul nu mai este cu el, atunci ar putea lua în considerare plecarea. Încrederea în antrenor nu mai este la fel ca înainte la Real Madrid. Multe dintre decizii nu sunt apreciate, inclusiv de jucători și, din acest motiv, utilitatea continuării cu el e pusă la îndoială. În interiorul clubului, tot mai multe voci cred că a sosit timpul pentru unele decizii importante, iar înlăturarea lui Zidane devine necesară", notează Marca.
Jurnaliștii sursei citate au stat de vorbă și cu celebrul jurnalist francez Frederic Hermel, bun prieten cu Zizou. Acesta a lansat în trecutul recent cartea "Zidane, by Frederic Hermel" și îl cunoaște pe tehnician mai bine decât oricine.
"Să dai vina pe Zidane este nedrept, echipa este cea care nu este la înălțime. El a demisionat deja o dată, dar nu va demisiona din nou. E adevărat, echipa pierde, dar el nu este un căpitan care părăsește nava la greu", a spus ziaristul din Hexagon.
Ligue 1
Jucătorii de la PSG, convinși că Zidane îi va lua locul lui Pochettino, care va pleca la United
23/11/2021 LA 06:41
Premier League
Ronaldo, așteptat să-l convingă pe antrenorul dorit în locul lui Solskjaer să semneze cu United
14/11/2021 LA 15:40