Kylian Mbappe este de ani buni visul lui Florentino Perez, dar în acest moment semnarea francezului, care va rămâne liber de contract în vară, nu mai e atât de sigură ca în trecut. PSG a pregătit o ofertă de peste 50 de milioane de euro/an pentru vârful său, pentru a-l convinge să prelungească, în timp ce Jurgen Klopp a purtat mai multe discuții cu tânărul atacant, iar mulți o văd în acest moment pe formația de pe Anfield favorită în această cursă.
În aceste condiții, presa din Spania anunță azi că Haaland a devenit obiectivul numărul unu al Realului, Florentino Perez neconcepând să îl rateze. Asta și în contextul în care Barcelona, marea rivală, a început să arate din ce în ce mai bine cu Xavi. Catalanii îl doresc și ei pe atacantul lui Dortmund, iar Perez e gata să meargă "all-in" pentru această mutare.
"Real Madrid înnebunește pentru Haaland", e titlul dat de sport.es, jurnaliștii sursei citate adăugând apoi că "Perez plănuiește să meargă până la capăt pentru a-l aduce pe norvegian în vară".
Liga
Gareth Bale pleacă de la Real și e la un pas de retragere! Anunțul de ultim moment al agentului său
ACUM 18 ORE
CITEȘTE ȘI:
LOVITURĂ TOTALĂ PENTRU RUSIA! E "ȘTEARSĂ" DE PE HARTA SPORTULUI MONDIAL. ANUNȚUL FĂCUT DE POLONIA

Real Madrid e dispusă să plătească o sumă mai mare decât clauza de reziliere a lui Haaland

Haaland are o clauză de 75 de milioane de euro, care va fi activă din vară. Conform acesteia, orice club care plătește acea sumă poate să îl transfere pe nordic fără ca Dortmund să se poată împotrivi. Real ar dori să bată palma cu nemții înainte ca acea clauză să intre pe rol, pentru a avea garanția că își scoate rivalele din cursă. Gruparea blanco ar plăti o sumă ceva mai mare nemților pentru Haaland, dar ar fi sigură că nu va intra într-o licitație privind salariul acestuia.
"Real ar fi chiar dispusă să plătească ceva mai mult decât cele 75 de milioane de euro stipulate în clauza de reziliere pentru a evita tensiunile cu Dortmund, club cu care Madridul are o relație excelentă", mai scriu spaniolii.
Presa iberică notează că venirea lui Haaland nu blochează nici pe departe semnarea lui Mbappe, Florentino Perez gândind un plan prin care ambii tineri atacanți să poată fi aduși fără a fi încălcat fair-playul financiar. Probabil se va renunța la unii fotbaliști din lot care nu intră în planurile lui Ancelotti. Hazard, Isco și Bale vor pleca sigur în vară de pe Bernabeu, dar lor li se pot adăuga și alte nume importante.
Liga Campionilor UEFA
Klopp, decizie surprinzătoare! Cum încearcă să rezolve problema accidentărilor înainte de finala UCL
ACUM 20 ORE
The Emirates FA Cup
Salah & Co, gest superb după victoria din FA Cup! Invitatul special pe care l-au avut în vestiar
15/05/2022 LA 05:26