Mijlocașul spaniol a ajuns la 29 de ani și e gata de o nouă provocare, după 8 ani petrecuți pe Bernabeu. Sub comanda lui Zidane, fotbalistul iberic a evoluat destul de puțin și nici venirea lui Ancelotti nu l-a transformat într-un titular de drept. Asta cu toate că tehnicianul italian l-a dorit la Everton, pe vremea când antrena în Premier LEague.
Isco a bifat doar 14 meciuri în acest sezon, în toate competițiile, reușind două goluri, astfel că Real Madrid nu a intenționat în niciun moment să îi prelungească înțelegerea. Probabil că nici ibericul nu ar fi acceptat, în contextul în care își dorește să ajungă la un club unde să joace.
CITEȘTE ȘI:
Ligue 1
Mbappe a spus de ce în 2021 a vrut să plece la Real, iar acum a refuzat! Cu ce alt club a negociat
ACUM 2 ORE
DANI ALVES: "DACĂ XAVI ÎMI FĂCEA ASTA CÂND AVEAM 25 DE ANI, SE AJUNGEA LA PUMNI!"

Isco a fost în copilărie fan Barcelona

Inițial s-a vorbit că Milan ar fi foarte aproape să îl transfere, dar sport.es susține că Barcelona e acum în pole-position pentru a-l semna. Xavi îl vede o soluție excelentă pentru mijlocul terenului, creativitatea sa putând să îi ajute pe catalani în multe momente. De altfel, interesul nu e nou, discutându-se de o astfel de posibilitate încă de la numirea actualului staff tehnic pe banca tehnică a catalnilor.
Isco e încă din copilărie fanul Barcelonei. Pe când juca la Malaga, Isco avea un câine pe nume Messi, pe lângă câteva fotogragii în care îmbrăca tricoul catalanilor. Acum nu numai că și-ar îndeplini visul de a juca pentru Barca, dar s-ar și revanșa pentru nedreptățile de care a avut parte pe Bernabeu.
7,5 milioane de euro este cota lui Isco, aceasta scăzând exponențial după ce a jucat tot mai puțin în ultimii ani
Ligue 1
Mbappe a dat cărțile pe față! Cum a răspuns acuzațiilor că a rămas la PSG doar pentru bani
ACUM 2 ORE
Ligue 1
"Real i-ar fi dat un salariu mai mare!" Anunțul incredibil al lui Al-Khelaifi + Mesajul lui Mbappe
ACUM 15 ORE