Sebastian Kehl, directorul sportiv al lui Dortmund, a anunțat de curând că fotbalistul a promis că va evolua și în stagiunea 2021-2022 la trupa din Bundesliga. "Erling și-a dat acordul, a acceptat. Îl văd în fiecare zi și vă pot spune că se identifică cu acest club și vrea să rămână cel puțin încă un an", a explicat Kehl pentru Sport1.
Se părea că spusele germanului vor deveni literă de lege, în contextul în care nimeni nu își permite în această perioadă de pandemie să ofere peste 100 de milioane de euro, cât ar însemna întreaga afacere Haaland.

Sport.es: "Laporta lucrează de săptămâni întregi la transferul lui Haaland"

Fotbal
Cum arată topul celor mai scumpe transferuri din istorie raportat la inflație! Neymar nu e în top 7
ACUM 10 ORE
Doar că sport.es vine azi cu o altă ipoteză. Barcelona nu doar că pregătește o ofertă concretă pentru vârful nordic, dar vrea să urgenteze negocierile și să îl semneze pe atacant în zilele sau săptămânile următoare. În total, catalnii sunt dispuși să pună la bătaie 125 de milioane de euro doar pentru transfer, țintind astfel doi "iepuri" dintr-o lovitură. Pe de-o parte își asigură serviciile unei "mașini de goluri", care va ajuta clubul în următorul deceniu și jumătate, pe de alta îi va oferi toate argumentele lui Messi să prelungească. Venirea unui fotbalist de talia lui Haaland îi arată argentinianului că proiectul e serios și îi garantează că va putea lupta cu șanse pentru cucerirea Champions League.
"Laporta a lucrat la asta de săptămâni întregi și se pare că totul se poate realiza în zilele următoare. Va fi făcută o ofertă formală pentru Dortmund, de la care să înceapă negocierile. Haaland îi este foarte recunoscător lui Dortmund pentru încrederea acordată, dar vrea să joace la alt nivel", notează sport.es.
Întrebarea firească e legată de finanțele Barcelonei și de unde vor face catalanii rost de suma necesară acoperirii transferului și salariului norvegianului. Jurnaliștii sursei citate notează că Laporta e decis să pună pe lista de transferuri mai mulți jucători, în speranța că plecările lor vor acoperi investiția inițială în Haaland. Griezmann, Dembele, Coutinho și Pjanic sunt principalii vizați să plece de pe Camp Nou în următoarele luni.
Cupa Mondială FIFA
Lionel Messi i-a speriat pe brazilieni cu forma de la Cupa Mondială! Avertismentul lui Dani Alves
ACUM 14 ORE
Cupa Mondială FIFA
Messi a făcut o nouă predicție după ce s-a calificat în sferturi! Echipele care l-au impresionat
IERI LA 19:49