Articol scris de Andrei Bobeică
Real Madrid a câștigat meciul tur din optimile Champions League cu 1-0 pe terenul Atalantei, iar mâine va avea loc manșa a doua, la Madrid.
"E o echipă care joacă bine, disciplinată, ca orice echipă din Italia. Noi ne facem jocul nostru, jucăm rapid ca să-i blocăm. Vom intra în teren ca să câștigăm și să arătăm că vrem să ajungem tot mai sus", a spus Benzema.
Liga
O legendă a Barcelonei crede că Messi se poate întoarce din vară la echipă. Anunţul făcut
06/01/2022 LA 08:51

Despre lupta din LaLiga, cu Atletico Madrid și Barcelona

În campionat, Real e pe locul 2, la 6 puncte distanță de liderul Atletico și cu un puncte peste rivala Barcelona, care însă joacă azi cu Huesca.
"Nu știu dacă există favorită. Ne uitam la fotbal și echipe mari pierd cu echipe mici. Fotbalul s-a schimbat și orice echipă poate câștiga. Suntem bine. Și nu sunt de acord cu faptul că fotbalul spaniol e inferior. Eu îi văd pe toți la fel.", a adăugat Benzema.

Despre viitorul său pe Santiago Bernabeu

"Muncesc la Real Madrid în fiecare zi. Am contract până în 2022 și ușa e deschisă. Dacă președintele vrea să continui, sunt aici. Sunt aici și sper să rămân aici.", a spus atacantul lui Real Madrid.

Despre Cristiano Ronaldo, înapoi la Madrid

"Cu Cristiano am realizat multe lucruri aici. Nu știu cum e el la Juve. Cu mine s-a purtat bine mereu. Nu știu dacă se va întoarce la Madrid, nu sunt antrenor sau președinte."

Despre Haaland, posibil transfer la Real

"Nu voi vorbi despre jucători care nu sunt aici. În fiecare lună vorbim despre fotbaliști care nu joacă aici, despre jucători care marchează multe goluri. El marchează multe goluri pentru echipa sa. Dacă într-o zi va avea ocazia să vină, să vină", a spus ușor deranjat Benzema.
Liga
Xavi, despre viitorul lui Dembele pe Camp Nou: "Situaţia stă în felul următor"
04/01/2022 LA 14:26
Liga
Laporta, întrebat despre transferul lui Haaland la Barcelona. Anunțul președintelui catalanilor
03/01/2022 LA 17:29