Articol scris de Andrei Bobeică
Real Madrid a fost nemulțumită de arbitrajul din derby și a reclamat faptul că trebuia să primească un penalty.
Emilio Butragueno, directorul de relații internaționale de la Real Madrid a reacționat imediat după finalul partidei.
Liga
Din cel mai tehnic campionat, LaLiga devine și cel mai rapid
05/07/2022 LA 08:30
"Este o fază care putea fi decisivă. Cred că procesul corect era ca VAR-ul să-i ceară lui Hernandez Hernandez să meargă să revadă faza, astfel încât să poată decidă ce s-a întâmplat. Înțeleg că a fost penalty, este evident că mingea lovește mâna. Nu am avut, din nou, noroc, cu delegarea lui Hernandez Hernandez!
Mingea clar lovește mâna, suntem toți de acord cu asta. Din punctul nostru de vedere, este penalty, dar sunt specialiști care și-au spus opinia. Nu vrem să spunem mai mult, dar a fost o rușine, pentru că într-un moment important al jocului, puteam egala și am fi abordat altfel repriza a doua. Ce mai pot spune?"
Atletico Madrid nu a rămas datoare rivalei și a răspuns acuzațiilor cu un mesaj postat pe contul oficial de Twitter, aceștia considerând că victoria lor nu a fost influențată de deciziile arbitrului.
"Ei critică chiar si succesul. Sunt obișnuiți să aibă mereu "vântul" în favoarea lor", a fost mesajul transmis de Atletico.

Lupta la titlu rămâne deschisă în LaLiga

Atletico este în continuare pe primul loc, cu 59 de puncte, la 3 puncte distanță de Barcelona și 5 de Real Madrid. Echipa lui Simeone are și un meci mai puțin disputat.
Liga
Ronaldo, trădare istorică!? Lusitanul a fost propus la Barcelona de agentul său
05/07/2022 LA 08:20
Liga
Un fost "galactic", mărturii tulburătoare: "M-am dus beat la antrenamentele lui Real"
20/06/2022 LA 06:55