Florentino Perez visează la Mbappe de doi ani și se părea că în 2021 va da asaltul final pentru francez. Doar că PSG îi propune un salariu de 36 de milioane/an, iar suma maximă pe care "galacticii" erau deciși să o direcționeze spre salariu este de "doar" 21 miliaone de euro/sezon. La aceasta se adaugă și suma de transfer uriașă, astfel că afacerea e puțin probabil să se mai realizeze.

De altfel, campioana Spaniei pare să se fi reorientat deja spre Erling Haaland, care e mult mai ieftin din toate punctele de vedere. În vară, se activează o clauză de 75 de milioane de euro pentru vârful norvegian, o sumă foarte mică raportându-ne la randamentul fantastic al atacantului.

Champions League
Atalanta - Real Madrid şi Gladbach - City, ultimele meciuri din turul optimilor Champions League
ACUM 6 ORE

Real Madrid mizează pe Odegaard pentru transferul lui Haaland

"Trucul lui Real Madrid pentru a-l transfera pe Haaland", este titlul dat de Mundo Deportivo, jurnaliștii spanioli explicând că ibericii mizează pe Odegaard pentru a-l convinge pe coechipierul de la naționala Norvegiei.

Cei doi sunt foarte buni prieteni, astfel că Real a refuzat orice variantă pentru transferul definitiv al lui Odegaard la Arsenal, deși "tunarii" și-au dorit o astfel de clauză. Martin a fost doar împrumutat pe Emirates tocmai pentru ca la vară să revină sub comanda lui Zidane și să se transforme într-un militant activ pentru transferul lui Haaland.

"Tot ce trebuie să facă este să-l lase să joace. Știm cât de bun poate fi Odegaard. Când câștigă încredere cu mingea, știi că se pot întâmpla lucruri incredibile", a fost mesajul indirect transmis de Haaland spre Zidane în toamnă. Acum, fanii blanco visează la un cuplu format din cei doi norvegieni, cu Odegaard servantul ideal pentru mașinăria de goluri Haaland.

Fotbal
Haaland/Mbappe? Kross, întrebat pe cine ar aduce la Real Madrid: "Întrebare pentru Florentino Perez"
ACUM O ZI
Liga
Tony Kroos, despre un jucător de la Bayern: "Pentru a juca aici nu ai nevoie doar de calitate"
22/02/2021 LA 16:28