Articol scris de Romeo Ene
Messi este Barcelona! Argentinianul a fost protagonist în toate succese importante ale catalanilor în ultimii 15 ani, dar acum echipa îl ajuta mult mai puțin decât în trecut. Carlos Bianchi crede că Barcelona ar naviga pe la mijlocul clasamentului și ar prinde cu greu un în top 6 din La Liga fără aportul lui Messi.
''Barcelona este o echipă de nivel mediu, puteţi vedea acest lucru în campionat, unde se află pe locul 3, la 5 puncte de liderul Atletico Madrid, care tocmai a pierdut în faţa lui Chelsea, în turul optimilor Champions League. 'Rezultatul meciului dintre Barcelona şi PSG nu m-a surprins. PSG a făcut un meci superb, da, dar Barcelona depinde mult prea mult de jocul lui Messi.'', a declarat Bianchi, pentru Le Parisien.
Fotbal
De 19 ani căuta Galatasaray "un Moruțan". Românul i-a dat gata pe turci: "Câți pot face asta?"
ACUM 10 ORE
https://i.eurosport.com/2021/02/26/3002307.jpg
''ÎNCĂ ESTE UN JUCĂTOR INCREDIBIL''
Kylian Mbappe a înscris un hat-trick, pe Camp Nou, împotriva Barcelonei, în turul optimilor UEFA Champions League. Toată lumea s-a întrebat de ce i-a fost francezului atât de uşor: ''Apărarea'', a precizat Bianchi. ''Mbappe nu i-a dat nicio şansă lui Dest, care a debutat, recent, pentru naţionala ţării sale. Pique nu mai evoluase de 3 luni, Lenglet nu este un mare apărător central.''
''Dacă Barcelona ar juca cu aceeaşi echipă la meciul-retur, PSG ar putea înscrie 5 sau 6 goluri.'', a adăugat Bianchi.
https://i.eurosport.com/2021/02/19/2998248.jpg
Messi mai are contract cu Barcelona până la sfârşitul acestui sezon, iar PSG este unul dintre cluburile care şi-au manifestat interesul pentru a-l aduce pe argentinian: ''Nu ştiu ce se va întâmpla, dar vreau să-l mai văd jucând. Are o vârstă, dar este încă capabil să tragă echipa după el în unele jocuri. Încă este un jucător incredibil la 33 de ani, precum Cristiano Ronaldo sau Ibrahimovic. Sunt unici.'', a recunoscut Bianchi.
MBAPPE SAU HAALAND?
Bianchi a fost rugat, în timpul interviului acordat pentru Le Parisien, să facă o comparaţie între Mbappe şi Haaland: ''Sunt 2 jucători puternici, dar diferiţi. Haaland este un golgheter mai mare decât Mbappe, dar Kylian va fi cel mai bun din lume în 2 sau 3 ani.''
https://i.eurosport.com/2021/02/24/3001283.jpg
''Mbappe este mai mult decât un marcator. Pentru mine, el trebuie să evolueze într-o echipă care pasează mai puţin. Nu cred că Manchester City ar fi locul potrivit pentru el, ţin prea mult de minge. El nu ar avea libertate de joc, mai ales în ultima treime.'', a încheiat fostul antrenor al lui Boca Juniors.
Fotbal
Henry a jucat lângă Messi, Ronaldinho sau Zidane, dar l-a ales pe altul cel mai valoros coechipier
ACUM 12 ORE
Liga
Cele trei oferte pe care Ansu Fati le-a refuzat pentru a rămâne la Barcelona! Unde era dorit
IERI LA 16:34